Mijn week #6 | Examens, Carnaval proof en tot rust komen in de bossen

by - 07:00


Weer een hectische stressvolle week, mijn examens begonnen! Ik had weinig slaap, ik at weinig en ja ik had gewoon heel erg veel stress, Buiten dat heb ik voor mijn afleiding wel wat leuke dingen gedaan.


Mijn week
Maandag was het zover, de officiële start van mijn examenweek. Ik sliep die nacht super slecht! Om tien uur had ik het examen functioneringsgesprek, ik weet niet of ik deze gehaald heb ik had er namelijk nog gemengde gevoelens over toen ik klaar was! Maandag einde van de middag was het weer tijd voor dansles, fijn zo een uurtje dansles geven. Dinsdag kwam Rick (die jongen die ik in de vorige mijn week benoemde tot mijn vriend) langs. We waren allebei vrij en besloten om samen een dagje lui te zijn. We maakte een lekkere lunch en keken wat films. S' avonds had ik mijn rekenexamen, ja ik ben echt heel slecht in rekenen dus ik ben al blij met een vijf.

Woensdag begon ik om negen uur met het kennisexamen. Zestig meerkeuze vragen waar ik heel hard voor geleerd had, maar ik was al binnen 3 kwartier klaar zo goed ging die. Daarna had ik mijn Engels spreken en gesprekkenvoeren examen, deze ging redelijk. Ik kan vloeiend Engels maar bij zo'n examen ben ik toch wel heel zenuwachtig. Na de examens ging ik gezellig met twee vriendinnetjes de stad in om nog wat Carnavals inkopen te doen, ook hebben we lekker zitten lunchen bij Bagels & Beans.

Donderdag was ik vrij en had ik een lekker rust dagje. Gewoon helemaal niks doen, bijslapen, Netflixen en opruimen. Vrijdag begon ik weer met een examen, deze duurde van negen uur tot half twee. Het afdelingsplan examen wat vier uur duurt met een pauze tussendoor. Hier heb ik ook een goed gevoel over. S' avonds kwam Quinty gezellig langs en hebben we films zitten kijken!

Zaterdag was het weer tijd om te leren alleen mijn hoofd stond er echt niet naar. Ik ging met mijn ouders naar het bos om even tot rust te komen, we hebben daar bij een café nog lekker geluncht en zijn toen naar huis gegaan. Zondag ben ik pas toegekomen aan het leren voor mijn examens en ik heb hard geleerd!

Foto's
Zondag avond me time met een heerlijk masker. Heb je de review hiervan gisteren gelezen?

Ik won een winactie op www.zazazoo.nl en deze kwam woensdag binnen. Dankjewel Jolanda!

Mijn lekkere lunch bij Bagels & Beans.

Ik begin weer creatief te worden in mijn nail arts.

Zaterdag lunchen bij het bos.

Met mijn fancy glitter schoentjes in het bos.

Highlighter onfleek?

Still going strong after this week

Gezellige vrijdag avond.

Carnaval proof. De laatste emblemen voor op mijn kiel (dit is een jasje of boerenovertrek wat wij dragen hier in Oeteldonk)

Geluksmomentjes
☼ Tot rust komen
☼ Het is bijna Carnaval
☼ Lekkere lunch
☼ Liefde

Hoe was jouw week?
Liefs, Lieke

You May Also Like

2 reacties

  1. Wat leuk dat je een vriend hebt! Dat heb ik even helemaal gemist haha. Succes nog met je examens. Je kan het!

    BeantwoordenVerwijderen