Blog | Lifestylelieke één jaar! Terugblik + giveaway

by - 07:00


De tijd is echt voorbij gevlogen, Lifestyle Lieke viert namelijk vandaag haar één jarige bestaan! Ik heb bloggen altijd super leuk gevonden alleen ik ben nog nooit zo ver gekomen als met Lifestyle Lieke. Vandaag een terugblik op mijn eerste jaar bloggen en ja de jarige trakteert!

Ik schrijf nogsteeds met plezier, fotografeer en ontdek steeds beter hoe ik dit het beste kan doen, ik pas mijn stijl steeds aan en lees de lieve leuke reacties die jullie plaatsen op mijn blog. Maar ik ontdek ook nieuwe blogjes die ik bijna dagelijks met liefde lees en natuurlijk de blogjes die ik al een hele tijd volg. 

Statistieken van één jaar
Ik ben geen super blogger en ik weet ook dat er blogs zijn die veel betere statistieken hebben als ik. Maar ik schaam me niet om ze te delen want ik ben toch wel erg trots in wat ik bereikt heb het afgelopen jaar. Een aantal mooie samenwerkingen, de nieuwe stijl van mijn blog en het ontdekken van mijn eigen schrijf stijl en nog veel meer in het vooruitzicht.

De eerste statistieken zijn die van mijn maandelijske pageviews van afgelopen jaar. Zoals je ziet begon het al in 2015 alleen ik ben toen tijdelijk gestopt en een jaar later weer begonnen op hetzelfde blog. Daarna heeft het zich langzaam opgebouwt en zit nu aan de 3000/4000 pageviews per maand. Persoonlijk is dit voor mij een hele groei!

De tweede statisteken zijn van de landen die mijn blog bezoeken. Ik wilde dit gewoon met jullie delen omdat ik om sommige toch wel moest lachen. Ik heb namelijk nog redelijk wat views uit Rusland, Israël en Zweden.. hoe dan!?

3 x rare zoekwoorden
Via Blogger krijg je een lijstje met zoekwoorden waar jouw blog dus op gezocht word. Ik heb de 5 raarste er even tussenuit gepikt

1. Piemels passen
Ehm wat? Ja als je daar naar zoekt dan ben je toch wel echt aan het verkeerde adres. Ik weet ook niet waar deze persoon nou eigenlijk precies naar zocht..

2. Tinder match
Ook hierbij ben je bij mij op de verkeerde plek. Als ik ergens een hekel aan heb is het Tinder, verschrikkelijk! En aangezien ik sinds kort nu ook een vriend heb ben ik niemand zijn Tinder match

3. Banaan in je oor
Ik heb soms wel bananen in mijn oren want als ik ergens mee bezig ben kan ik soms even niks om mij heen horen. Maar nee ik heb geen aandoening waarmee er bananen uit mijn oren groeien.

3 x meest gelezen posts
Ook kun je via Blogger je meest gelezen post zien. Ik heb de 3 meest gelezen er tussenuit gepikt en deze op volgorde gezet

1. Persoonlijk | Ik leef al 15 jaar met één nier
Een persoonlijk verhaal wat ik lastig vond om te delen, maar toch is dit nog steeds het meest gelezen artikel op Lifestyle Lieke.

2. Fashion lookbook | Little red skirt
Mijn aller eerste outfit post op Lifestyle Lieke. Ik vond het enorm lastig om te poseren en mooie foto's te maken, maar het is toch goed gelukt.

3. Boeken | Wat ik kan afstrepen uit 'Het bucketlist boek' 
Deze post kwam nog niet zo lang geleden online. Ik kreeg dit boek voor Sinterklaas en het leek mij gewoon leuk om met jullie te delen wat ik al af heb kunnen strepen.

Giveaway time
En omdat de jarige trakteert heb ik nog een leuke giveaway. In samenwerking met Young Beauty mag ik een gezicht verzorging pakketje weggeven van het merk Amie Skincare! Dit pakketje bestaat uit een gezicht scrub, een face wash en een masker.

Over Amie Skincare
Dit Engelse merk is ontstaan door een samenwerking tussen Fiona Parthouse en dermatoloog Dr. Susan Mayou. Amie skincare is een natuurlijk huidverzorging merk dat zich vooral richt op de jongen meiden met een gevoelige huid. Ze gebruiken alleen maar gezonde en natuurlijke producten. Omdat Amie skincare een natuurlijk merk is bevatten de producten geen parabenen en geen sulfaten. Ook is zijn het PH neutrale producten en geschikt voor veganisten en vegetariërs, de producten worden namelijk niet op dieren getest.

Wat moet je doen?
❤ Like de Facebook pagina van Amie Skincare
❤ Like Lifestyle Lieke op Instagram
❤ Volg Lifestyle Lieke op Bloglovin'
❤ Laat een reactie achter met een geldig e-mail adres

De winactie loopt tot en met vrijdag 3 maart 23:00, de winnaar krijgt 4 maart een mailtje van mij. Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden.

Ik vond dit een tof blog jaar en ga er zeker het komende jaar nog mee door. Er staan nog veel leuke reviews, lekkere recepten, gave outfits en makkelijke DIY's op de planning!
Liefs, Lieke

You May Also Like

10 reacties

 1. Gefeliciteerd met je blogverjaardag! Haha wat een grappige zoekwoorden. Ik volgde je al op Bloglovin en heb de rest nu ook gedaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik kom even langs om je te feliciteren. Op nog vele blogjaren. De winactie sla ik even over, ik heb genoeg producten, verder wens ik iedereen succes.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd!! Op naar het volgende jaar! Ik doe graag mee voor mijn dochters. Die hebben al eens iets van Amie skincare gebruikt en vonden het heerlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd meis!! Ik sla de winactie even over. Op naar het volgende jaar :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gefeliciteerd met je blogverjaardag! Ik moest wel lachen om die zoektermen haha, hoe komen mensen erop om daarop te zoeken ook? :P De winactie sla ik even over, maar ik wens iedereen heel veel succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gefeliciteerd met je eerste blogjaardag :) Bijzondere mijlpaal! Ik sla even over, ik heb nog zoveel skincare.. Eerst even opmaken!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Van harte gefeliciteerd met je 1e blogjaardag! De winactie sla ik over. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Gefeliciteerd meid. Ik doe mee. Ben nieuwsgierig naar dit merk. Ik heet Sherry masters op facebook, op instagram beautyandbooksmagazine en op bloglovin sherry71(panda op de profielfoto). Dit is mijn e-mailadres: sehrish@hotmail.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Gefeliciteerd met je blog! Zo leuk dat je een winactie organiseerd. Ik doe heel graag mee met je winactie en ik heb alle stappen gedaan. Mn email adres is chantallemauritsch@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Gefeliciteerd! Neem een beetje laat maar toch nog van harte. Je views zijn wel hard gestegen! Wow. Piemels passen??? Whahaha :)
  Ik loot graag mee en heb alles gedaan. Volgde je al op bloglovin
  Mijn mail is sabrina at denklicht punt nl

  BeantwoordenVerwijderen