Beauty | Waarom ik CHI stijltangen zo fijn vind

by - 07:00


Opeens waren ze er, mijn bos krullen. De eerste jaren was het nog leuk maar toen wilde ik stijl haar hebben. Ik begon met een Remington stijltang, maar na wat advies werd mij een CHI stijltang verkocht. En nu wil ik nooit meer anders.


Al zo'n 8 jaar gebruik ik een stijltang, ik vind mijn krullen mooi als ik er veel aandacht aan besteed en ze op een bepaalde manier laat drogen na het wassen. Maar na één dag is dit effect er ook weer vanaf en dus wil ik het dan toch wel stijlen. Zoals ik al zei begon ik met een Remington stijltang, maar omdat het af en toe stijlen naar bijna dagelijks stijlen ging werd mij in de kapsalon een CHI stijltang aangeboden.

CHI stijltangen hebben keramische platen waardoor je haar niet beschadigt en mooi glanzend en gezond blijft. De meeste stijltangen hebben een keramisch laagje die na verloop van tijd eraf slijt en dus je haar toch kan beschadigen.

Ik begon met een Limited edition stijltang, een mooie witte met gouden sierlijke krullen er op. Deze is 3,5 jaar mee gegaan en toen ging hij kapot, de kabel brandde ineens door en helaas hij deed het gewoon niet meer. Een ware hel kan ik je vertellen, moest ik dan met mijn ontplofte afro naar school? Of het hoopje ellende bij elkaar rapen en er een knot van maken? nee dat ging ik dus echt niet doen. Dus de zelfde dag stond ik weer in de kapsalon om een nieuwe CHI stijltang te kopen, gewoon omdat de andere mij zo goed beviel. Ik kocht weer een Limited edition deze keer een witte met verschillende grootte diamantjes erin, echt een prachtige tang.

Deze ging mee tot zo'n twee weken geleden, 4,5 jaar lang heb ik hem intensief gebruikt. Bijna dagelijks. Hij ging mee naar festivals, op vakantie of als ik bij een vriendin bleef slapen. Maar nu warmde hij niet meer op.. Dus ik heb het internet afgezocht voor een mooie stijltang! Weer een CHI en deze keer de CHI G2. Een zwarte stijltang met warmte regelaar. Iets anders als wat ik eerst had van CHI maar net zo fijn.

De CHI stijltangen zijn gewoon fijn in werking en je kunt er niet alleen mooi stijl haar mee krijgen, nee ze krullen je haar ook prachtig. Ze beschadigen je haar niet, krullen en stijlen je haar prachtig, met de warmte regelaar kun je de warmte aanpassen aan jouw type haar en je behoud je natuurlijke glans en kleur.

Heb jij een haar tool of product van CHI?
Liefs, Lieke

You May Also Like

3 reacties

  1. Ohh wat een mooierds! Ik stijl mijn haar bijna nooit (hallo luiheid), maar ik vind het wel altijd heel mooi staan bij anderen. Deze klinkt ook echt fijn! Liefs x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind CHI ook zeker één van de betere stijltangen. Zeker het geld waard ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Klinkt fijn, ik heb er nog geen een maar wil er wel zeker een aan gaan schaffen. Krullen blijven bij mij nooit zitten al heb ik enorm stijlhaar, dus een stijltang zou ik niet nodig hebben.

    BeantwoordenVerwijderen