Beauty | Me time met Amie skincare

by - 07:00


Minstens een keer per week probeer ik mezelf te verwennen met een dagje me time. Lekker badderen, gezichts- en lichaamsverzorging en genieten van de rust. Ik ontving een mooi pakketje die perfect in mijn me time routine past, lees je mee?

Mijn me time dagje begint altijd met een goede reiniging van het gezicht. Ik heb dagen dat ik mijn make-up minder goed afhaal en mijn gezicht minder goed reinig. De me time dag (a.k.a. zondag) is de dag dat er een goede reiniging plaatsvind.

Ik begin met het Amie micellair water. Dit omdat ik mijn huid voordat ik hem reinig en een masker aanbreng vrij wil hebben van overige resten make-up. Voor mij werkt een micellair water het beste, dit omdat het eigenlijk gewoon 'water' is en dus mijn huid niet snel geïrriteerd raakt. Het Amie micellair water irriteert mijn huid ook niet, het heeft een frisse geur en mijn huid voelt erg schoon na gebruik.

Na het micellair water ga ik aan de slag met de Amie face wash en gezichtscrub. De face wash gebruik ik in combinatie met een gezicht reinigingsborstel. De hele dag door komt je huid in aanraking met vuil, al zonder het gebruik van make-up. De face wash hoor je dus eigenlijk dagelijks s' ochtends en s' avonds te gebruiken, maar op drukke dagen begin ik hier alleen de ochtend mee en 'vergeet' ik de avond. De Amie face wash is een heerlijke wash die lichtjes 'schuimt' maar dan ook echt lichtjes, als je hem in masseert op de huid. Na de wash gebruik ik een gezcihtscrub dit gebruik ik om de dode huidcellen te verwijderen en plek te maken voor de nieuwe huidcellen. Een scrub is dus goed voor je huid en geeft je gezicht weer een frisse uitstraling en natuurlijke glow.

Na de diepe reiniging breng ik een lekker masker aan, je hebt verschillende soorten masker met verschillende soorten werkingen. Diepe reiniging, verzorgend, voeden of kalmerend. Omdat een masker altijd even op je huid moet zitten geniet ik ondertussen van een heerlijk warm bad, met een Lush bruisbal en een serie. Na mijn bad verwijder ik het masker. Ik wissel af tussen het Amie sheetmask of het Amie deep cleansing mask.

Nadat ik het masker goed van mijn gezicht af gehaald heb sluit ik mijn me time routine af met de Amie moisturizer crème. De crème voed je huid, beschermt en geeft je na deze heerlijk reinigingsbeurt een fris gevoel.

Er zijn mensen die dit dagelijks doen alleen persoonlijk vind ik dit iets te veel. Ik gebruik het micellair water, de face wash en de moisturizer crème dagelijks en de rest bewaar ik voor een lekker dagje me time met mezelf!

Hoe vaak heb jij een me time dagje?
Liefs, Lieke

(ik ontving deze producten ter review)

You May Also Like

4 reacties

 1. De producten klinken fijn! Mooie foto's heb je ook gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb echt nog nooit gehoord van dit merk, maar de producten klinken goed. Word ook erg leuk vormgegeven. Het Deep cleansing mask lijkt me een heerlijk maskertje.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke producten zeg, ik had nog nooit van dit merk gehoord. Zelf probeer ik twee keer in de week even een uitgebreid me momentje te plannen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ken dit merk al een tijdje en ik vind het zo leuk <3

  BeantwoordenVerwijderen