Stash series | Douchegels, scrubs en bodybutters

by - 07:00


Alweer tijd voor een nieuwe stash series! Een keer in de twee weken deel ik een stash met jullie. Van make-up tot parfum en van sieraden tot schoenen. Vandaag deel ik mijn lichaamsverzorging producten.Categorieën:
❤ bodybutters
❤ bodylotions
❤ scrubs
❤ douchegels
❤ douchegels TBS

Bodybutters

Zoals je kan zien is een groot deel van mijn bodybutters van The body shop. Ik ben gek op bodybutters! Heerlijk mezelf insmeren met zo'n dikke crème na een warm bad of een lekkere douche. Van The body shop heb ik de kokos butter uit een cadeaupakket die ik een aantal jaar geleden kreeg. De papaya bodybutter is de eerste butter die ik kocht en nog steeds een heerlijke geur. De blueberry bodybutter is een limited edition van een aantal jaar geleden en de gingerbread bodybutter kocht ik met kerst een paar jaar terug. En ja de Nivea bodybutter, deze is gewoon niet te missen!

Bodylotions

Ik hou meer van bodybutter als lotion maar na het scheren van mijn benen vind ik een lotion fijner en lekkerder. Vooral de amandel olie lotion van Balea vind ik heerlijk, een fijne neutrale geur en hij maakt je lichaam zo lekker zacht. De green tea lotion heeft gewoon een heerlijke geur. De honey touch lotion van Rituals kreeg ik ooit in een cadeaupakket en deze vind ik ook heerlijk.

Scrubs

De kokos scrub van The body shop kreeg ik bij een cadeaupakket. Lekker maar ik vind de bodylotion lekkerder ruiken dan de scrub. De vanille scrub van The body shop is heerlijk, ik won deze met de online advent kalender en ben er heel blij mee. De ayurveda scrub kwam uit een pakketje en ja de scrubs van Rituals vind ik persoonlijk echt geweldig.

Douchegels

Ik hou van douchegels, heerlijk om me elke dag met een andere soort en geur te wassen. De balea douchegel is een foam net zoals we die kennen van Rituals, alleen is deze lekker budget en de geur is net zo lekker! De waterlilly oil is een douchegel met hele kleine scrub deeltjes erin en een subtiele geur. De marshmallow heaven douchegel van treaclemoon is zoals de naam zegt, heaven.

TBS douchegels

De The body shop douchegels verdienen een eigen categorie omdat ik hier echt een fan van ben. Ze ruiken lekker de geur blijft lekker hangen en ja gewoon heerlijk. Ik heb de xxl aardbeien douchegel al een aantal jaar maar hij raakt niet op! Verder heb ik nog de drie douchegels van de kerstcollectie van afgelopen jaar en de tea tree douchegel.

Wat is jouw favorieten lichaamsverzorging product?
Liefs, Lieke

Lees ook:
❤ mijn parfum stash
❤ mijn sieraden stash
❤ mijn hairtools stash
❤ mijn gezichtsmake-up stash
❤ mijn oogmake-up stash
❤ mijn lipmake-up stash

You May Also Like

3 reacties

  1. Zo leuk om een kijkje in je stash te nemen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heerlijke stash! De bodybutters van TBS zijn zo fijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk om te zien! Mooie stash :) Ik heb echt van alles wat, maar ik probeer het allemaal eerst op te maken!

    BeantwoordenVerwijderen