Stash series | Bodymists en fruitige parfums

by - 07:00


Guess who's back, back again. Na de zomer begon ik met stash series, omdat ik het druk kreeg met school en examens en mijn blog een beetje verwaarloosde vergat ik stash series een beetje. Maar dit nieuwe jaar pak ik het weer op en begin ik met mijn parfum stash!Ik heb laatst een grote schoonmaak gehouden en heel wat parfums weg gedaan, ik vond ze niet lekker of ze waren op. Ik heb niet meer zo'n grote stash als eerst. Ook heb ik geen dure merken parfums, de low budget parfums ruiken net zo lekker!

Bruno banani made for woman

S by Shakira eu de florale

Essence it's a new love

Kruidvat Orange blossom

Britney Spears hidden fantasy

Jean paul Gaultier le female

Kruidvat Rose

Guess seductive

Action Sunny beach

Victoria secret pure seduction Bodymist

Ik heb nog zoveel geuren op mijn wishlist staan van een aantal hele mooie merken. Veel van dit lijstje zijn ook al bijna op helaas, dus dat word sparen voor een aantal nieuwe!

Heb jij een grote parfum stash?
Liefs, Lieke 

You May Also Like

3 reacties