Review | Balea haar parfum

by - 07:00


In november ben ik gaan shoppen in Duitsland en ja wat je dan niet kan missen is de DM. Ik heb heel veel gekocht alleen nog helemaal niks gereviewd van die producten! De haar parfum van Balea mag de aftrap doen.

Een parfum voor je haar? Ja ik moest er ook even bij nadenken maar toch ging hij mee want zoiets wil je toch gewoon testen.

De verpakking
Balea is een mooi merk dat van make-up tot aan verzorgingsproducten verkoopt voor goedkope prijzen. Wat ik een pluspunt vind is dat dit totaal niet aan de verpakking te zien is. Ja het is plastic maar als ik zo'n leuk gekleurde flacon in de schappen zie sla ik hem niet over.

Ik vind de kleuren van de verpakking erg leuk, dit geeft een frisse uitstraling. Ook de spray flacon vind ik een pluspuntje.

De haar parfum
Na een avondje gourmetten en wijn belandde ik meteen in mijn bed, en de volgende dag moest ik om 9 uur weer werken. Ik heb mij even opgefrist maar douchen redde ik niet meer (ik douche ook liever s' avonds). Mijn haar stonk verschrikkelijk naar de gourmet lucht dus ik besloot de haar parfum eens uit te testen. Op een afstand spoot ik de parfum in mijn haar en borstelde het daarna nog even, hup knotje erin en aan het werk.

Voor de zekerheid nam ik de parfum mee want je weet niet of hij de test overleefd. Maar jawel, er hing de hele dag een lekkere frisse bloemen geur om mijn heen. Mijn haar leek niet vet door de spray, waar ik wel bang voor was en bij spuiten was niet nodig.

Conclusie
Ik vond het eerst een onnodig product maar hoe handig is het soms om je haar even een frisse geur te geven. Altijd handig! Ik had niet verwacht dat het zou werken maar schijn bedriegt, ik vind het een mooi product.

De Balea haar parfum 100ml is te koop bij DM drogisterij voor €2,95

Kende jij dit al?
Liefs, Lieke

You May Also Like

3 reacties