Persoonlijk | Mijn beste wensen voor 2017

by - 07:00


De eerste dag van 2017, wat een mooie jaarwisseling heb ik gehad. Bij deze wil ik jullie de beste wensen wensen voor het aankomende jaar. Maar wat zijn nou eigenlijk de beste wensen? Geluk, liefde, carrière of vriendschap. Vandaag heb ik mijn beste wensen voor 2017 op een rijtje gezet.


Elk jaar stel ik een aantal doelen die ik wil bereiken, zo ook afgelopen jaar. In deze post vertel ik jullie welke doelen ik bereikt heb van 2016, mijn doelen en wensen voor 2017.

2016
Ja afgelopen jaar lijkt wel voorbij gevlogen. Ik had een super leuke stage, ik ging naar veel verschillende festivals, ik had een mooie vakantie, ik heb weer heel veel ervaring opgedaan en volgde ook nog een toneelcursus. 2016 was een mooi jaar!

De doelen die ik had gesteld voor 2016 waren:
★ Positiever denken
★ Loslaten 
★ Bloggen weer oppakken 
★ Sparen

3 van de 4 doelen is gelukt, ja helaas sparen is het niet geworden dit jaar. Ik heb een spaarrekening waar ik veel geld op spaar maandelijks maar wilde dat ook op mijn lopende rekening doen, helaas hield ik aan het einde van mijn geld elke keer een beetje maand over.

2017
Positiever denken en loslaten heeft mij veel geholpen het afgelopen jaar en dit wil ik dan ook doorzetten het aankomende jaar. Ik heb nieuwe mensen ontmoet en mensen laten gaan die het niet waard zijn, ik koos voor mezelf afgelopen jaar. Het positiever denken heeft mij meer inzicht in mezelf gegeven maar ook in anderen, nieuwe kansen en nieuwe mogelijkheden.

Mijn doelen voor 2017:
★ Sparen
★ Beginnen met een gezonde levensstijl

Voor nu heb ik dit jaar 2 doelen gesteld die ik belangrijk vind en eigenlijk stiekem al lang mee bezig ben. Sparen is en blijft moeilijk voor mij maar omdat ik op het moment aan het solliciteren ben voor een fulltime baan na mijn studie wil ik echt gaan sparen. Ik vind zelf niet dat ik ongezond ben of dik ben maar toch wil ik wat gezonder worden. Meer sporten, minder ongezonde snacks en nieuwe dingen ontdekken.

Mijn wensen voor 2017
Ja toch heb je altijd nog een aantal mooie wensen voor het nieuwe jaar, en deze vullen zich door het jaar heen ook weer aan. Maar toch heb ik een aantal grote misschien nog onmogelijk voor dit jaar wensen.

★ Als eerst zou ik aangenomen willen worden bij het bedrijf waar ik gesolliciteerd heb, het vult namelijk aan op mijn studie en past ook bij mij.
★ Als ik eenmaal weer goed geld verdien zou ik dit jaar ook mijn eigen autootje willen kopen, ik rijd nu rond in de auto van mama maar die kan ik ook niet altijd meenemen natuurlijk.
★ Een plekje voor mezelf vinden. Ik weet niet of dit er al in zit voor dit jaar maar het is toch een mooie wens die ik binnen 2/3 jaar wil vervullen
★ Slagen! Ja het belangrijkste misschien wel dit jaar slagen van mijn MBO 4 opleiding.

Maar nogmaals wens ik jullie de beste wensen voor 2017!
Wat is jouw wens voor dit jaar?

Liefs, Lieke 

You May Also Like

3 reacties

  1. Mijn beste wensen voor 2017! Ik denk dat een goede gezondheid 1 van de belangrijkste dingen is

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie doelen en wensen! Het allerbeste gewenst voor 2017.

    BeantwoordenVerwijderen