Mijn week #5 | Sportexamen, bloed prikken en mijn laatste lesdag ooit

by - 07:00


De laatste week van januari en misschien ook wel de meest hectische week van deze maand. Examens komen eraan, deadlines en ja gewoon super veel stress! Toch heb ik afgelopen week een leuke gehad.


Mijn week
Omdat dit de laatste week school was had ik steeds maar een aantal uurtjes les. Zo moest ik maandag en woensdag voor een uurtje naar school. Maandag ben ik begonnen met leren en oh zoveel is zo vermoeiend. Dinsdag had ik mijn sportexamen, al mijn derde herkansing. De eerste keer was ik onterecht gezakt maar hier was niks meer aan te doen de tweede keer kreeg ik een black out toen een vrouw tegen mij tekeer ging dus ja derde herkansing it is. Het ging super goed en dat merkte ik woensdag want toen kreeg ik de uitslag, ik heb het examen gewoon gehaald!

Ook kwam Quinty nog lang en keken we samen een horror film. Donderdag ging ik naar de prikpost in het ziekenhuis, zoals ik vertelde moet ik een nierfunctie test doen en daarvoor hadden ze een aantal buisjes bloed nodig. Einde van de middag ging ik naar school en dit waren mijn laatste echte lessen.

Vrijdag had ik een afsluiting op school met mijn klas. S' ochtends had ik eerst examen en daarna hadden we een lunch met de hele klas. Iedereen maakte wat lekkers en we hebben een super gezellige en emotionele middag gehad. Het was namelijk mijn laatste lesdag op de Cosmo Academy en misschien ook wel mijn laatste lesdag ooit. Voor nu ga ik niet meer verder studeren.

Ook was vrijdag mijn moeder jarig en we gingen s' avonds met het gezin en opa en oma uiteten bij Monitmar. Ik nam een carpaccio als voorgerecht, een bruchetta spies met bospaddenstoelen saus als hoofgerecht en een Spanish koffie als toetje. Het weekend deed ik lekker rustig aan. Ik keek series, ik leerde veel en ik was lekker bezig met bloggen. En ohja ik heb twee ontstoken verstandskiezen :(

Foto's
Foto met mijn klas tijdens onze afsluitings-lunch

Ik won een win actie bij Nina van simplynspecial.nl het pakketje kwam deze week binnen

Mama was jarig en we gingen lekker uiteten bij Montimar. Als toetje nam ik een Spanish koffie

Ja.. Snapchat

Bij de prikpost

Zaterdag lekker me timen met een blackheat mask

De uitgebreide lunch op school. Ik maakte de brownies 

Selfie op de laatste schooldag

Mijn nagels deze week

Geluksmomentjes
☼ Examen gehaald
☼ Grouphug met mijn klas
☼ Carnavals plannen (ja nu al)
☼ Lekker uiteten

Liefs, Lieke

You May Also Like

3 reacties

 1. Wat goed dat je je examen hebt gehaald, yes! Die groepsfoto is echt heel erg leuk :D Stiekem iemand die haar middelvinger opsteekt haha, geniaal.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd met je mama en dat je je examen hebt gehaald! Ziet er gezellig uit, die lunch :) Zal wel een apart idee zijn, nooit meer naar school gaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er uit als een leuke week :), gefeliciteerd met het behalen van je examen en met je moeder! Super leuke foto's ook!
  Xoxo, leoniae

  BeantwoordenVerwijderen