Mijn week #4 | Examenstress, knutselen en een avondje stappen

by - 07:00


Ja helaas kwam er gisteren geen post online en ben ik de laatste dagen ook wat afwezig geweest. Ik heb het namelijk enorm druk met de laatste lootjes en ben ook heel gestrest. Ik wil zoveel mogelijk afleiding terwijl ik zoveel moet doen.


Mijn week 
Mijn week begon met een vrije dag, heerlijk! Ik heb echt helemaal niks gedaan, ik was lui en niets is zo lekker als een lui dagje hebben. Dinsdag was ik ook vrij en ben ik begonnen met het maken van een samenvatting van het grootste examen van mijn opleiding, het kennisexamen. Ik moest uit 5 boeken en een reader leren.. ja dikke doei ik schrijf gewoon een samenvatting. Uiteindelijk was hij pas gisteren klaar en ben ik er denk ik zo'n 6/7 uurtjes mee bezig geweest!

Dinsdag middag ging ik langs de dokter omdat ik mijn moedervlekken weer eens na wilde laten kijken en omdat ik s' nachts nogal vaak naar de wc moet en dus heel wat nachtrust mis. Gelukkig niks met mijn moedervlekken, ik heb binnenkort alleen een nierfunctie test. Woensdag mocht ik voor een uurtje naar school, daarna heb ik thuis een serie liggen kijken en ben ik verder gaan werken aan mijn samenvatting. S' avonds kookte ik gebakken aardappeltjes met schnitzel, champignons, spekjes en uit.

Donderdag een hele dag school en s' avonds heb ik, jawel, weer gewerkt aan de samenvatting! Vrijdag kwam mijn vriend een dagje langs (ja je leest het goed, hij is gepromoveerd van een vriend naar mijn vriend). Zaterdag begon ik aan de DIY die ik vorige week deelde met jullie, deze week komt hij online! S' avonds ging ik met vriendinnetjes een avondje opstap in Eindhoven.

Zondag heb ik lekker uit liggen brakken en keek ik een aantal series terug. S' avonds maakte ik mijn samenvatting eindelijk af!

Foto's
Zelfs in 2017 kan ik het nog

Lekker een serie kijken
 
Studeren, lekker een samenvatting maken

Chefkok Lieke

Vriend

Opstap met vriendinnetjes

Mijn choker die ik bestelde kwam binnen

Auw

Geluksmomentjes
☼ Samenvatting afhebben
☼ Happy hour opstap
☼ Lachen om de grappige Turkse taxichauffeur

Hoe was jouw week?
Liefs, Lieke

You May Also Like

4 reacties

 1. Een luie dag hebben is heerlijk <3 Niets beter dan zo je week beginnen, hihi. Fijn dat je samenvatting af is :) Fijn week meis! x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat fijn dat er niks was met je moedervlekken. Wel minder dat je zo weinig nachtrust hebt doordat je er 's nachts vaak uit moet en je daarvoor een nierfunctie test moet. Hopelijk kan het snel worden opgelost, zodat je weer goed bij kunt slapen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een fijn gevoel als je samenvatting af is he! Haha, heb ik ook altijd.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Klinkt als een goede week! Wij hebben tickets geboekt naar Amerika. Zo veel zin in!

  BeantwoordenVerwijderen