Mijn week #3 | School, saaie week en verjaardagen

by - 07:00


Deze week was heel saai, ik moest weer naar school. En omdat er veel lessen uitvielen had ik ook halve dagen vrij waar ik dus niks aan had. Ik heb weinig foto's gemaakt helaas maar toch deel ik mijn week met jullie.

Mijn week
Mijn week was echt heel erg saai. Ik heb een lesrooster maar i.v.m. de examens die ik al gehaald heb heb ik heel veel tussenuren of gewoon halve dagen vrij. Ik wist op de dagen zelf ook pas welke lessen ik wel en niet hoefde te volgen dus ik was niet voorbereid op een middagje vrij om gezellig wat met vriendinnen te gaan doen.

Dinsdag had ik een sollicitatie gesprek bij een recruiter die bij onze opleiding hoort. Hij gaat een passende baan vinden voor mij zodat ik na mijn studie lekker aan de slag kan bij een bedrijf waar ik me op mijn plek voel! En aangezien mijn bijbaan mij in de steek laat ben ik ook aan het solliciteren zodat ik nu ook al aan de slag kan op de dagen dat ik vrij ben.

Vrijdag begon mijn weekend eindelijk alleen had ik nog niet heel veel plannen. Ik had vrijdag avond een verjaardag van een vriend waar ik heen ben geweest. Zaterdag zou ik een teambuilding dag hebben bij mijn dansschool met de docenten ter voorbereiding op de dansvoorstelling dit najaar. Helaas waren er een aantal zieken waardoor het afgezegd werd. 

Dus ik ging zaterdag met mijn ouders mee de stad in! Einde van de middag genoot ik van alle series die ik nog terug moest kijken, wel geteld 5 afleveringen van 5 verschillende series. Zondag was mijn opa jarig en daar zijn we s' middags even langs geweest.

Foto's
Genieten van dit lekkere masker tijdens het kijken van mijn series

En weer goed gelukte nailart!

Het kledingrek dat ik volgend weekend samen met mijn vader ga maken. (Ik post er een DIY van)

Geluksmomentjes
☼ Liefde
☼ Wie is de mol kijken
☼ Sneeuw
☼ Een 9 voor mijn Engels schrijf examen

Hoe was jouw week?
Liefs, Lieke 

You May Also Like

6 reacties

 1. Heel mooi je nagels! Inderdaad goed gelukt. Hopelijk wordt deze week iets minder saai.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie nageltjes hoor <3 Ik ben wel benieuwd naar die DIY, zo op de foto ziet er echt tof uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie nagels Lieke! Mijn bijbaan laat mij helaas ook in de steek. Succes met solliciteren!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die DIY is tof! Ik ben benieuwd naar het resultaat hoor. Heel gaaf! :D Wat stom trouwens dat je bijbaan je in de steek heeft gelaten. Ik hoop dat je snel iets nieuws kan vinden waar je aan de slag kan...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een goed cijfer voor Engels! Daar zou ik ook happy van worden. En Wie is de Mol, geweldig, die scene in de kermis. Ik heb mij kapot gelachen. Soms heb je weleens saaie weken, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ah wat een goed cijfer voor je Engels super gedaan en die diy.. wauw!

  BeantwoordenVerwijderen