Mijn week #2 | Naar de film, Tilburgse winter kermis en een gezellig avondje borrelen

by - 17:25


Het is alweer maandag en mijn twee weken vakantie zitten er alweer op! Ik moet nog drie weken bikkelen op school en dan beginnen mijn examens en komt er een eind aan mijn studie op de Cosmo Academy. De tijd vliegt voorbij net als afgelopen week!


Mijn week
Maandag was nog een uitrust dagje, ik had namelijk bijna tot niet geslapen na het nieuwjaars feest wat ik had. S' middags ging ik met mijn zusje op pad, we gingen als eerst mijn opa en oma nieuw jaar wensen en daarna gingen we nog even langs het Kruidvat, de Action en de Xenos. Dinsdag heb ik met Quinty een film zitten kijken en zijn we in de kou ook nog een stuk gaan fietsen. En ging ik s' avonds met mama naar Soof 2 en wat een geweldige film is dit. Normaal valt het tweede deel van een film altijd tegen maar ik vond deze juist beter.

Woensdag avond ging ik met een vriend naar de Tilburgse winter kermis, veel was het niet maar het was wel leuk om er even overheen te lopen. Donderdag het einde van de middag ging ik naar Iris toe, we zouden een avondje gezellig gaan borrelen en ik zou bij haar blijven slapen. Het is uiteindelijk uitgelopen tot een late avond met Harry Potter films maar dat was wel heel leuk.

Zaterdag kon ik vanwege het weer niet naar een feestje, wat ik heel jammer vond. Ik heb wie is de mol zitten kijken en wauw wat was dit spannend! Zondag had ik niks gepland dus was het tijd voor series! Het nieuwe seizoen van Shadowhunters begon weer en ook was er weer een nieuwe aflevering van The Blacklist. Ik ontdekte ook nog een nieuwe leuke serie Emerald city.

Foto's
Ik word echt een pro in nail arts

Ontbijt op bed

Wat ik scoorde bij de Action, how cute?

Met blote voeten in de sneeuw

Ik won deze scrub met The Body Shop online adventcalendar en ik kreeg hem deze week binnen.

Gezellige avondje met wijn, films en heel veel snacks

Avondje op de Tilburgse winter kermis

Geluksmomentjes
☼ Ontbijt op bed
☼ Lachen bij de film
☼ Een gezellige avond met mijn beste vriendin
☼ Nacho's met salsa dip

Hoe was jouw week?
Liefs, Lieke

You May Also Like

4 reacties

 1. Leuk zo'n terugblik op je week!
  Liefs,
  Yara

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jaaaa wat was Wie is de Mol spannend hè?! Ik kijk alweer uit naar volgende week!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo te horen heb je een leuke week gehad! Door de nacho's die je noemt krijg ik spontaan honger haha, ik vind dat altijd zo lekker.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oeh die bodyscrub is zo fijn van the body shop. Nog leuker dat je deze gewonnen hebt!

  BeantwoordenVerwijderen