Mijn week #1 | Nieuwe start, Top 2000 café en een spetterend nieuwjaar

by - 09:47


De eerste 'Mijn week' van 2017, ik heb de laatste weken wat geëxperimenteerd met deze rubriek. En omdat ik er nu uit ben wat ik wil beginnen we mooi weer bij nummer één. Ik heb weer een leuke, gezellige drukke week gehad, lees je mee?


Mijn week
Deze week begon al vroeg, tweede kerstdag ging ik samen met mijn vader naar het Top2000 café. Ooit jezelf horen snurken? Ik nu wel. Om 4 s' ochtends werd ik wakker gemaakt alleen ik was zo moe dat ik nog half lag te slapen. Uiteindelijk waren we om 5 uur in Hilversum en hebben we van kwart over 5 tot half 7 in het café gezeten, we mochten een kwartiertje eerder naar binnen. Een lekker bakkie koffie terwijl Gerard Ekdom de Top2000 afspeelt!

De rest van de dag heb ik lekker rustig aan gedaan en spelletjes gespeeld met mijn ouders. We sloten de kerst af door lekker te gaan fonduen. Dinsdag heb ik een heerlijk dagje me time gehad! Nageltjes lakken, in bad, maskertje op, heerlijk! Woensdag einde van de middag ging ik de stad in met een vriend, ik had nog kleding nodig voor oud & nieuw. Ik slaagde uiteindelijk bij de Only met een leuk zilver glitter topje. S' avonds zijn we uiteten geweest bij een pizzeria in Den Bosch.

Helaas werd ik die avond enorm ziek en konden mijn plannen donderdag niet doorgaan. Ik weet niet wat ik heb maar ik ben de laatste tijd vaak ziek en dan maar 1 of 2 dagen.. Maar vrijdag ben ik samen met Quinty de stad in geweest en hebben we weer wat leuke nieuwe outfit foto's geschoten en ook heb ik mijn polaroid camera eens uitgeprobeerd!

Zaterdag heb ik overdag heel rustig gedaan, ik heb mama geholpen met hapjes maken en verder alleen maar films gekeken of geslapen. Oudjaarsavond begon bij ons om 7 uur met oliebollen en vrienden van mijn ouders. Om 8 uur kwam er een vriendin van mij en hebben we nog wat gedronken en hapjes gegeten, we kunnen natuurlijk niet weg op een lege maag. Om 9 uur zijn we naar een vriendin gegaan waar we ook nog wat gedronken hebben en om 11 uur begon voor ons het feest. Ik heb mijn oud en nieuw dit jaar gevierd bij Pussylounge in de Brabanthallen. Het was zo'n mooi en gaaf feest, hier schrijf ik binnenkort nog een uitgebreid artikel over.

Foto's 
Lekker vroeg opstaan op tweede kerstdag

Lekkere yoghurt en biologische thee

Misschien dat ik nailart posts ga schrijven op mijn blog, ik zit er weer helemaal in.

De eerst gelukte polaroid foto!

Pussylounge!

Geluksmomentjes
☼ Uren bellen
☼ De ontwikkeling van de polaroid foto
☼ Een fijn nieuwjaarsfeest
☼ Een kater hebben maar er toch van genieten

Hoe was jouw week?
Liefs, Lieke 

You May Also Like

9 reacties

 1. Lijkt me een leuke week. Mijn week bestond vooral uit studeren en schoolwerk doen.
  Liefs,
  Yara

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Genieten van een kater?! Hoe dan haha. Klinkt als een leuke en gezellige week, op het ziek worden na. Wel vervelend voor je dat je de laatste tijd vaak ziek bent. Misschien een wat verminderde weerstand met deze koude dagen? Het yoghurtje ziet er trouwens heeeerlijk uit! <3. Nog een gelukkig nieuwjaar gewenst! Liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als je zo'n leuke nacht hebt gehad is het die kater wel waard haha :)

   Verwijderen
 3. Wauw, hele mooie nagels! Oei, daar kan ik nou écht niet van genieten, van een kater. Maar als het het waard was, dan hoort het er nou eenmaal bij :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel leuk hoe je dit artikel in elkaar hebt gezet Lieke! Een en al vrolijkheid zie ik erin terugkomen :) Wat jammer dat je je niet zo tof voelde, dat heb ik de laatste tijd ook. Het heerst gewoon! Je eerste polaroid ziet er echt heel leuk uit. Ik wens je nog een gelukkig en gezond 2017 <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat gaaf dat je naar het café bent geweest! Ik heb het veel zitten kijken op tv, zo gezellig op de achtergrond. Beste wensen voor 2017!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Haha, lang geleden dat ik een kater had. Maar weet nog heel goed hoe dat voelde...
  Nog de beste wensen en prachtig, die nagels!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Als eerst nog een gelukkig nieuwjaar! En wat balen dat je de laatste tijd vaak ziek bent, hopelijk ben je er nu weer een tijdje vanaf. Tof trouwens dat je naar Pussylounge bent geweest!

  BeantwoordenVerwijderen