Festival | NYE bij Pussylounge

by - 09:54Ik ben er nog steeds van aan het na genieten, mijn gezellige en mooie nieuwjaar. Mijn avond begon thuis met de familie aan de oliebollen, daarna ging ik door naar vriendinnen en hebben we gezellig wat champagne gedronken en toen begon het mooie feest.Pussylounge NYE party vond plaats in de Brabanthallen in Den Bosch, jup 10 minuutjes op de fiets en ik ben er al. Heerlijk zo'n feestje om de hoek. Het festival begon om 8 uur 's avonds tot 7 uur s' ochtends. Wij kozen er voor om pas rond 11 uur te gaan want van 8 tot 7 kunnen wij niet volhouden ( wij die geen drugs gebruiken). Ik had een enorme rij verwacht maar we konden zo doorlopen. Werden even goed gefouilleerd, as usual en daarna kregen we een leuk bandje. Waarvoor dit bandje was weten we nog steeds niet, omdat het een 18+ festival is waren het dus ook geen alcoholbandjes.

Als je binnenkomt loop je gelijk af op de munten verkoop punten (haha lekker rijmen) en de kluisjes. Eerst hebben we munten gehaald en begonnen met 3 strips voor €30,- aan een strip zat 3,5 muntje dus komt uit op ongeveer €2,85 per muntje. Na de munten en kluisjes kwam er een super leuk soort van ski hutje waar gezellige feest muziek gedraaid werd, hier heb ik samen met een vriendin ook nog even rond gehangen. Als je verder liep kwam je bij de eetkraampjes, een kermis attractie, hot tubs en champagne bars. Loop je de volgende hal ik kwam je bij de wc's, waar je eerst een kwartier moest wachten of voor moest kruipen.

En daar was dan de zaal, helemaal vol met mensen, bars aan de zijkant en een mega groot en mooi podium. Ik kan niet beschrijven hoe ik me toen voelde maar ik had er ineens zoveel zin in. Wij wurmde ons een beetje naar voor toe en eenmaal vooraan was het heel rustig. Ruthless draaide de laatste minuten voordat het 12 uur was en daarna kwam de countdown. Op de een of andere manier ben ik altijd even zenuwachtig voor dit moment. We telde af en het werd donker. De confetti knalde, de muziek ging aan en de vuurwerk fonteinen kwamen van alle kanten, ik keek echt mijn ogen uit en voelde me ook weer intens gelukkig! Na de countdown draaide Darkraver, mooi moment om weer helemaal los te gaan en te vergeten dat het nieuwjaar was. Paul Elstak en Brennan Heart kwamen ook nog ergens voorbij en verder kan ik mij niet veel meer herinneren wie er aan het draaien was.

Om 6 uur sloten wij de avond af en gingen we weer naar huis, het was mooi geweest, we waren moe en redelijk bezopen en hadden wel zin in een fietstochtje naar huis om daar dan nog de frietpan aan te zetten.

Pussylounge is een 18+ freestyle festival, dit festival word een paar keer per jaar op verschillende locaties gehouden. De tickets voor dit festival waren (voor ons) €60,- omdat wij ze via ticketswap kochten.

Hoe was jouw nieuwjaars- nacht?
Liefs, Lieke

You May Also Like

3 reacties

  1. Klinkt als een geslaagd feestje! En dat thuiskomen en nog wat eten vind ik heel herkenbaar haha.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat leuk om te lezen dat je een top nacht hebt gehad! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Klinkt als een goed feestje en ideaal dat je er op de fiets naar toe kon!

    BeantwoordenVerwijderen