Boeken | Wat ik kan afstrepen uit 'Het Bucketlist boek'

by - 07:00


Voor Sinterklaas kreeg ik 'Het Bucketlist boek'. Dit boek had ik al een tijdje op mijn wishlist staan. Ik heb wel een eigen bucketlist maar zo'n boek leek mij toch wel erg leuk om te hebben. Hier staan namelijk de algemene doelen van de meeste mensen in. Vandaag laat ik jullie zien wat ik al heb kunnen afstrepen.


Ik moet eerlijk toegeven dat het veel werk was. Dit boek bestaat namelijk uit 500, jawel ik meen het, 500 bucketlist punten! Ik heb veel af kunnen strepen maar ik deel vandaag met jullie de highlights.

Nummer 6  Een voedselgevecht houden
Ja een voedselgevecht net als in de films zo was het. Op mijn stage in Renesse had ik een kleine ruzie met mijn teamleider die uitliep op een voedselgevecht met het hele team. Stukjes watermeloen, spaghetti, cornflakes en tosti's werden heen en weer gegooid in de pauze. Iedereen heeft zicht daarna snel gedoucht en opgefrist want we moesten s' middags weer aan het werk

Nummer 7 Op een podium staan en een staande ovatie krijgen
Zoals je misschien wel weet liep ik stage op een aantal vakantiepark waarbij je ook avond shows doet. Hierbij kregen we vaak een groot applaus en soms een staande ovatie. Vorig jaar maakte ik mijn eigen show, na afloop kregen we een staande ovatie!

Nummer 16 Een overdosis ... eten
Ik vulde kipnuggets in omdat ik echt gek ben op die dingen. En zeker als ze van de McDonalds zijn! Vorig jaar Carnaval bestelde ik 2 dozen van 20 kipnuggets "want ik wilde een goede bodem leggen". Ja ik werd uiteindelijk enorm misselijk en begon de avond met Cola haha.

Nummer 48 Jezelf aanmelden als orgaandonor
Ik ben nu al 4 jaar orgaandonor. Ik vind het mooi dat ik mensen kan helpen als ik er niet meer ben. Nu hebben ze niet zo veel aan mij aangezien ik maar één nier heb. Maar om op deze manier toch mensen te helpen vind ik mooi.

Nummer 49 Een vuurwerkspektakel meemaken 
Eigenlijk maak ik dit bijna op elk festival mee waar ik ben. Maar de vuurwerkspektakels die ik bij Intents festival de afgelopen twee jaar gezien heb, ik krijg gewoon weer kippenvel als ik er aan terug denk.

Nummer 173 Op iemands schouders zitten tijdens een concert van ....
Ik ga nooit naar concerts echt nooit, ik hou meer van festivals! Daarom vulde ik in La Fuente tijdens Paaspop. Ik werkte op Paaspop afgelopen jaar en daarom mochten wij gratis naar het festival. Opeens kruipt er een gozer tussen mijn benen en binnen no time had ik uitzicht over de hele tent. (Dit artikel bevat bewijs) 

Nummer 174 Naar de sauna gaan
Oh heerlijk ik hou van de sauna. Vaak ga ik niet omdat ik er de tijd niet voor kan vinden en ook omdat het soms erg prijzig is. Afgelopen Meivakantie ging ik samen met mijn moeder naar de Devarana sauna in Den Bosch, prachtige sauna echt een aanrader!

Nummer 363 Een volledig seizoen van een serie in één keer bekijken
Dit is mij vaker dan een keer overkomen. The Blacklist, The Vampire diary's en nu ook The 100. Ja ineens raak je verslaafd aan zoiets en dan kan je niet meer stoppen met kijken. Al die stomme cliffhangers ook..

Nummer 369 Een groot sportevenement bijwonen
Ehm ja ik wist niet precies wat ze hier mee bedoelde, het WK voetbal? De Olympische spelen? Ik streepte dit af omdat ik zelf mee heb gedaan aan het NK KNGU Streetdance. Dit vond plaats in Ahoy Rotterdam. Voor mij was dit een groot sportevenement en ook een hele ervaring.

Ik ga jullie updates geven als ik meerdere puntjes heb af kunnen strepen.
Wat staat er op jouw bucketlist?
Liefs, Lieke

You May Also Like

4 reacties

 1. Oehhh 40 nuggets van de Mc Donalds? Dat klinkt als een ZEER GOED idee hihi, zo lekker! En wat goed dat je orgaandonor bent! Ik heb mij ook toevallig een paar weken geleden aangemeld :-) Dit boekje ga ik op mijn wishlist zetten! Liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is inderdaad lekker maar als je ze op hebt denk je anders haha! Het boek is echt een aanrader, echt heel leuk.

   Verwijderen
 2. Heb het boek ook liggen, zo leuk. Moet dringend nog eens kijken of ik iets kan afstrepen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dit boek lijkt me superleuk. Fijn dat je al enkele dingen hebt kunnen afstrepen!

  BeantwoordenVerwijderen