Beauty | 3x handige budget beauty tools

by - 07:00


Handige beauty tools, er zijn er zoveel. High end en low budget, verschillende kleuren en maten, dupes en echte. Omdat ik een student ben met een bepaald inkomen heb ik de 3 meest handige budget make-up tools voor jullie op een rijtje gezet.


De make-up doek
Ik ben echt een drama als het gaat om het afhalen van mijn make-up. Mijn ogen raken geïrriteerd, mijn huid word schraal of gaat branden. Ik kan maar een bepaald aantal soorten reinigings- producten gebruiken. Bij de Action vond ik deze make-up doek. Je hoeft hem alleen maar onder de kraan te houden en je kunt met deze uber zachte doek je make-up er af wrijven. Je kunt hem gemakkelijk uitspoelen of in de was doen.

Action €0,89


De nagellak ring
Tuurlijk is het gemakkelijk als je aan een tafel of bureau zit en je nagels aan het lakken bent. Maar hoe fijn is het soms om dat te doen tijdens een filmpje op de bank? Ik weet niet waar ik mijn nagellak potje dan kwijt moet en zet hem op mijn telefoon of de leuning van de bank neer (don't try this at home). Maar toen kwam ik deze ring tegen! Je doet hem gewoon om je vingers heen, duwt het nagellak potje er in en je kunt je nagels heerlijk laken op de bank of ergens anders.

Miniinthebox.com €2,15


De brush egg
Soms dwaal je rond op Aliexpress en kom je onnodige tools tegen van een paar euro. Zo ook de brush egg. Maar zo onnodig is hij helemaal niet, ik weet niet of het tussen mijn oren zit maar ik merk dat mijn kwasten hier toch echt schoner van worden. Je schuift de brush egg om je vingers, maakt je kwast nat onder de kraan, doet kwasten reiniger of babyshampoo op de brushegg en gaat er met je kwast overheen tot hij schoon is. Door de ribbels en punten in de brushegg komt hij beter bij bepaalde punten van een kwast als dat je het met je handen doet.

Alieexpres €1,65


Wat is de handigste budget tool die jij hebt?
Liefs, Lieke

You May Also Like

9 reacties

 1. De brush egg gebruik ik zelf ook altijd! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ah die brushegg is zo handig! Ik heb precies de zelfde, ook van aliexpress ☺

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die ring klinkt eigenlijk best handig! Ik heb al zo vaak gehad dat mijn potje nagellak omvalt terwijl ik aan het lakken ben :P

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb zelf ook zo'n make-up doek, zoo handig! Nog steeds verbaasd over, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk artikel! Ik heb zelf ook een brush egg, maar ik merk dat ik toch liever mijn hand gebruik voor mijn kwasten te wassen.
  Liefs,
  Yara

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Handig artikel! Zo'n make-up doek is zeker ideaal en ook nog eens heel duurzaam :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zo'n brush egg lijkt mij ook wel wat! Alleen ben ik mega laks in het schoonmaken van mijn make-up gereedschap. Zo'n nagellak ring kocht ik laatst ook bij de Primark, maar werkt voor mij totaal niet handig met mijn dunne vingertjes haha!

  BeantwoordenVerwijderen