Review | Sleek blush Coral

by - 07:00


Een tijdje geleden kon je in een van mijn shoplogs de blush van Sleek voorbij zien komen. Sleek vind ik een ontzettend mooi merk, ik koop er niet snel omdat ik het online moet bestellen. Maar nu had ik mijn kans en ik scoorde een super mooie blush genaamd Coral.


Sleek is mijn favorieten blush merk. Ik heb er het Sugar trio palette van en de mono blush Rose Gold, beide net zo mooi als dat ik Coral vind. Mijn nude getinte blushes/peach blushes waren al een hele tijd op. Zo zonde want ik vind dit juist voor de winter periode een prachtige kleur.

Toen ik Sinterklaas inkopen deed kwam ik bij de Boozyshop terecht. Voor een vriendin bestelde ik een aantal spulletjes en ja hoe kan ik mezelf dan vergeten? Hoppa Coral zat zo in mijn mandje.

De verpakking
Zoals de andere blushes van Sleek vind ik deze verpakking ook weer prachtig, Een heel mooi matte 'doosje' met het logo vak Sleek er in. Ik vind het zwart een chique en strak effect geven,

De blush
De blush is echt prachtig. Natuurlijk zoek je swatches op voordat je hem koopt en je ziet de foto's, maar toch blijft het altijd een verassing als je hem binnen krijgt. De kleur valt mij echt niet tegen. Het is een heel mooi nude/peach kleurtje wat ik persoonlijk mooi vind in de winter maar ook in de zomer.

De pigmentatie is net zoals ik van de andere Sleek blushes gewent ben gewoon top. Een keer met mijn kwast er doorheen en er zit voldoende op mijn gezicht. Ook blijft dit met een goede primer mooi zitten de hele dag.

Conclusie
Ja ik ben echt te spreken over deze blush, de kleur is zoals ik hem verwacht had. En de pigmentatie is gewoon super. Ja Sleek blijft mijn nummer één favorieten blush merk, en zeker met deze mooie aanwinst erbij.

Wat vind jij van de Sleek blushes?
Liefs, Lieke

You May Also Like

3 reacties

  1. Wat een mooie blush! Nu dat ik er zo is over nadenk gebruik ik blush echt weinig tot nooit maar ik vind het ZO mooi dus misschien moet ik er toch een nieuwtje aanschaffen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooi! Sinds kort ligt Sleek bij ons in de DI en ik word elke keer zo verliefd voor dat rekje. Misschien iets van vragen als kerstcadeautje!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oh ik ben dol op de producten van Sleek. Deze is ook prachtig!

    BeantwoordenVerwijderen