Review | P2 Full matte primer en lip topcoat

by - 07:00


Een tijdje geleden ben ik gaan shoppen in Duitsland. Bij de DM hebben ze merken die ik in Nederland niet of niet meer kan vinden. P2 is er daar een van maar bij de DM had dit merk een mooi eigen schap. Al een tijd ben ik benieuwd naar een matte lip topcoat en omdat P2 deze ook had nam ik hem mee om te testen.


P2 heb ik een aantal jaren geleden nog zien liggen in de schappen van het Kruidvat, helaas is dit merk verdwenen daar. W7 heeft een soort gelijke lip topcoat en daar was ik eigenlijk het meest benieuwd naar, maar omdat ik deze van P2 tegen kwam kon ik hem net zo goed meenemen.

De verpakking
Een matte huls wat ik leuk vind omdat het een matte lip topcoat is. Ik vind de huls persoonlijk erg mooi, niet teveel tekst gewoon lekker simpel en netjes. Als je de dop van de huls afhaalt blijft het ronde P2 logo mooi staan, vind ik weer een leuk detail.


De matte primer en lip topcoat
Ja ik moest even goed nadenken hoe ik dit product aan ging brengen. Het is namelijk een primer dus die breng je onder je lipstick aan en het is een matte topcoat die je dus over je lipstick heen aanbrengt, hmm..

Uiteindelijk heb ik hem over mijn lipstick heen aangebracht. Ik twijfelde even of hij wel werkte maar als je hem goed aanbrengt zie je toch echt wel verschil. De lip topcoat geeft een wat licht wit laagje achter waardoor je lipstick wat zachter van kleur word maar ook matte. Je lipstick laat natuurlijk kleur achter maar de topcoat is prima schoon te maken.

Ik gebruikte MAC Coral Bliss als lipstick, dit is een vrij lichte lipstick maar ik vind hem zo mooi alleen ik dacht er niet bij na dat hij niet matte was toen ik hem kocht. Nu kan ik deze wel dragen met deze topcoat!
Zonder de matte primer en topcoat

Met de matte primer en topcoat

Conclusie
Ik hoef de matte lip topcoat van W7 niet meer te proberen, ik ben erg tevreden over de lip topcoat van P2. Hij geeft een mooi matte effect en de lipstick blijft ook langer en mooi zitten. Ik kan nu mijn shimmer kleurtjes waar ik overheen gegroeid ben toch weer dragen met een mooi matte laagje!

De P2 Full matte primer en lip topcoat is vekrijgbaar bij DM (misschien nog andere drogisterijen) voor €2,25.
Liefs, Lieke

You May Also Like

6 reacties

 1. Wat fijn dat hij inderdaad werkt! Bij zo'n producten denk ik al snel nee omdat het te mooi lijkt om waar te zijn :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Sounds good! Voor die prijs wil ik het ook wel proberen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oeh, deze wil ik ook eens proberen. Klinkt heel erg handig!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een handig product en goed review!
  Liefs,
  Yara

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat fijn dat hij goed werkt, zeker voor zo'n kleine prijs!

  BeantwoordenVerwijderen