Review | Nivea verfrissend en verzorgend micellair water

by - 07:00


Al een tijdje zit er nieuw product in mijn huidverzorging routine. Ik had het al een jaar in mijn kast staan en vond het na een grondige schoonmaak. Tijd om het micellair water eens uit te testen en te kijken of het net zoals ik de reclames binnen no time de make-up van je gezicht verwijderd.


Dus ja inderdaad het stond al een jaar te verstoffen in mijn kast zonder ook maar aangeraakt te zijn. Nivea beloofd in hun reclame's (zie voor je het meisje dat schud met haar hoofd en de make-up is spontaan verdwenen) dat je make-up gemakkelijk en snel verwijderd word. Ook zou het je huid grondig moeten reinigen en hydrateren met de vitamine E die er in verwerkt zijn.

Verpakking
Ja ik denk dat jullie onderhand wel weten dat ik verpakkingen waarin je het product kan zien gewoon geweldig vind. Nivea heeft zoals we gewend zijn een strakke simpele en duidelijke verpakking. Je ziet het 'water' er mooi inzitten en verder niks speciaals. Ik vind persoonlijk de 'dop' heel fijn, makkelijk af te sluiten en ik vind dat je prima kunt doseren zo.

Het micellair water
Voordat ik het product ging gebruiken heb ik even "onderzoek" gedaan naar wat micellair water nu eigenlijk is:

"Micellaire reinigers zijn reinigers op waterbasis die micellen bevatten, dit zijn clustertjes die vet & vuil aan zich kunnen binden. Als je de lotion met een watje aanbrengt op de huid hechten de micellen zich aan het vuil op de huid (bijvoorbeeld aan jouw make-up) en kun je die zo heel eenvoudig verwijderen. Het kost vrijwel geen moeite, door simpelweg met een watje met micellaire lotion over de huid te gaan verdwijnt de make-up echt in een oogwenk." - bron

De eerste keer dat ik het micellair water gebruikte moest ik even wennen. Het is een nieuw product en ik kan soms rode vlekken krijgen van huidproducten. Toen ik het watje even over mijn oog heen wreef en er weer af haalde stond ik echt even versteld. (Weer terug denkend aan die leuke Nivea reclame). Het gaat er inderdaad heel makkelijk en snel vanaf! Ik kreeg geen allergische reactie op mijn gevoelige huid en vond het heerlijk om zo'n fris product te gebruiken!

Conclusie
Ik koop een product niet snel opnieuw maar zoals jullie misschien wel in mijn Black friday shoplog hebben kunnen zien profiteerde ik van de 1 + 1 actie bij het Kruidvat met dit micellair water. Het verwijdert je make-up snel en gemakkelijk, reinigt je huid en geeft het een fris gevoel. Ik vind het een fijn product!

Nivea micellair water is te koop voor €5,99 per 200 ml 

Gebruikt jij ook micellair water?
Liefs, Lieke

You May Also Like

3 reacties

 1. De vormgeving van de producten van Nivea zijn inderdaad altijd mooi duidelijk en strak, heel tof! Dit micellair water klinkt goed! Ik gebruik momenteel zelf die van Garnier, maar heb het eerlijk gezegd al een tijdje niet meer gebruikt... ik merkte dat mijn huid er wat droger van ging aanvoelen dus toen ben ik gestopt. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nivea heeft ook micellair water voor de droge huid! Misschien een aanrader om die eens te proberen

   Verwijderen
 2. Ik ben ook altijd fan van de nivea producten! Deze ga ik zeker eens proberen.

  BeantwoordenVerwijderen