Review | The Body Shop kerst seasonal douchegels

by - 07:00


Hoe lekker is het om met dit koude weer onder een warme douche te staan met een kerst geurende douchegel? Dit jaar bracht The body shop weer een mooie kerstlijn uit. Aangezien The body shop producten mij weinig tot niet tegenvallen bestelde ik de drie douche gels met een mooie korting.


De seasonals bestaan uit 3 verschillende lijnen:
❤ Spiced apple
❤ Vanilla chai
❤ Frosted berries

Toen ik de actie 50% korting op alle seasonal producten zag (deze actie loopt nog) kon ik het niet laten om niets te bestellen. En aangezien ik nog om kom in de bodybutters en bodyscrubs was mijn keuze snel gemaakt, ik bestelde de drie douche gels.

De verpakking
Ik heb sinds mijn vorige bestelling (een maandje geleden) jaren niks gekocht bij The body shop, waarom weet ik niet. Maar ik ben dus nog een beetje de oude verpakkingen gewend. Ik vind deze (voor mij) nieuwe stijl echt heel mooi. Het straalt wat meer luxe uit wat zeker mag voor dit prachtige merk.

Het systeem met de dop vind ik erg fijn omdat het makkelijk te doseren is. Verder kun je het product gewoon door de flacon heen zien wat ik persoonlijk heel fijn vind.

Spiced apple
Wat The body shop erover zegt:
"Word wild deze Kerst met de onweerstaanbare geur van vers gebakken appels. Deze shower gel van onze wintercollectie is perfect om je verwennen met de geur van appels, verwarmd met kaneel en verfrist met citrus en bloemige noten – perfect voor het afschudden van de winter blues!"

Ik had niet verwacht dat deze douche gel zo'n warme geur kon zijn met appel. Ik had echt verwacht dat het een enorm frisse geur zou zijn omdat er appel in verwerkt zit. Maar hij ruikt heerlijk naar appel met een warm tintje eraan dood de kaneel die er in verwerkt zit.

De substantie is groen en hij schuimt lekker. De geur blijft echt hangen na het douchen wat ik een groot pluspunt vind. Ik zou deze douchegel het hele jaar door wel kunnen gebruiken!


Frosted berries
Wat the body shop erover zegt:
"Dompel jezelf onder in de feestelijke geur van Winter Berries. Dit product van onze seasonal bad en body-lijn is perfect voor berry lovers en is afgemaakt met noten van witte bloemen, romige praline en zoete vanille. Breng aan in laagjes met andere Frosted Berries producten om de geur langer te behouden. Met cranberry extract uit Noord-Amerika. Deze geur is perfect voor de winter en zorgt geheid voor gezelligheid."

Ook dit is weer een heerlijke geur, ook dit is weer een lekkere warme geur maar door de berries heeft hij een fris tintje. Deze rode substantie schuimt net als Spiced apple lekker en de geur blijft ook lang hangen. Ik vind dit de lekkerste geur van de drie en ook deze zou ik het hele jaar door willen gebruiken.


Vanilla chai
Wat the body shop erover zegt:
"Geef je huid een ware traktatie onder de douche met de romige geur van Vanilla Chai. Deze shower gel is onderdeel van onze seasonal bad en body-lijn en is geparfumeerd met melkachtige noten van vanille, warme specerijen en gezoet met bruine suiker. Met handgeplukte vanille uit Madagaskar, zodat een warme douche nog fijner wordt deze winter."

De warmste geur van de drie maar net zo lekker als de rest. Ik vind dit de echte winter geur van de drie en zou deze ook echt alleen dit seizoen gebruiken. Hij ruikt heerlijk en vind hem fijn in bad als rustgevende geur. Hij schuimt en ook deze geur ruik je s' avonds nog op je armen als je in bed ligt.


Conclusie
Ik denk dat ik al enthousiast genoeg was over de douche gels maar nogmaals, ik vind ze geweldig! Zoals we gewend zijn van The body shop zijn het heerlijke geuren die lang aanwezig blijven op de huid. De seasonal douche gels zijn per 250ml €7,00 en met de 50% korting die nu via de site beschikbaar is €3,50.

Heb jij al een van deze heerlijke geuren?
Liefs, Lieke

You May Also Like

4 reacties

 1. Die Spiced apple ziet er echt geweldig uit, want ik hou van kaneel! Ik grijp het minst snel naar iets met vanille in, maar klinkt toch als een heel fijne douchegel.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb ze alle 3 uiteraard ( en minstens 3 per soort ). Spiced Apple is mijn absolute favoriet!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb ze ook alle drie. Ik vind de berries het lekkerst maar ze halen het niet bij mijn geliefde Cranberry lijn van voorgaande jaren. -x-

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb ze alle drie staan, snel maar eens even proberen :)

  BeantwoordenVerwijderen