Persoonlijk | Mijn verjaardag cadeautjes

by - 07:00


10 december ben ik 20 jaar geworden. Een stapje dichterbij volwassenheid. Ik vierde op de dag zelf mijn verjaardag voor familie, kennissen en vriendinnen. En het leukste van je hele verjaardag vieren is de gezelligheid maar ook de cadeautjes, vandaag deel ik wat ik heb gehad voor mijn verjaardag!


As first, geld. Eigenlijk het minst leuke om te krijgen (vind ik persoonlijk). Ik zet het geld op mijn rekening en het gaat op aan snacks, kleding of make-up. Een cadeautje krijgen vind ik altijd het leukste, niet dat geld fout is hoor! Dit jaar zet ik mijn geld aan de kant en wil ik er de tatoeage van laten zetten die ik al jaren wil.

Dan kreeg ik van mijn ouders deze twee prachtige rosé gouden Zinzi armbandjes. Ik had ze zelf uitgezocht dus ik wist dat ik ze zou krijgen.Ook kreeg ik het Blond Amsterdam hoesje wat ik erg graag wilde!


Van mijn zusje kreeg ik deze lekkere Bruno Banani parfum.

Verder kreeg ik van mijn vriendinnen de Deus pet die ik al erg lang wilde. Ik draag graag petten en hoeden en vind de Deus petten mooi en ze zitten ook heel fijn.

Ook kreeg ik dit cutie washandje met de Whatsapp aapjes erop

Een fles champagne die ik niet eens open wil maken omdat ik de fles zo mooi vind. Ik denk dat ik deze bewaar tot ik af studeer aankomend jaar!

Quinty volgde de kappersopleiding waarbij ze ook visagie lessen had. Omdat ze veel van haar make-up studio make-up van de opleiding niet meer gebruikte deed ze mij deze als extra cadeau.

Want het echte cadeau was deze TheBalm Mary-Lou Minizer highlighter!

Buiten de cadeautjes heb ik een super leuke en erg gezellige verjaardag gehad.
Liefs, Lieke

You May Also Like

7 reacties

 1. Oeh wat ben je lekker verwend! Die pet is ook leuk zeg, zoiets zou ik ook nog wel willen. Draag het alleen amper!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Superfijne cadeautjes! Ben benieuwd naar die tatoeage die je wil laten zetten!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh wauw je armbandjes! <3 Je bent goed verwend zo te zien. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een ontzettend leuke cadeautjes! Nog gefeliciteerd met je verjaardag!<3
  Liefs,
  Elles

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nog gefeliciteerd, wat een leuke cadeaus heb je gekregen. Die Highlighter lijkt mij ook heel mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je hebt lukke cadeaus gehad. Leuk om dit te zien. Happy birthday!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke cadeautjes heb je gekregen! Vooral dat hoesje vind ik cute!

  BeantwoordenVerwijderen