Persoonlijk | Mijn sinterklaas cadeaus

by - 07:00


Sinterklaas heeft ons land weer verlaten, maar hij heeft mij flink verwend met een aantal cadeautjes dit jaar. Ik ben denk ik lief genoeg geweest want heb een aantal dingen van mijn wishlist gekregen. Kijk je mee naar mijn Sinterklaas cadeaus?


Het begon met een Surprise avondje met vriendinnen. Afgelopen weekend had ik Sinterklaas thuis en bij mijn opa en oma met de hele familie. En op school deden we ook nog even een leuk spelletje.

Eten
Mijn Sinterklaas kan niet zonder eten. Ik krijg ook echt altijd iets te snoepen! Thuis deden we nog een leuk spelletje naast de cadeautjes voor je lootje. We kochten allemaal een cadeautje voor €5,- en daarmee deden we het dobbelspel, ik won een lekkere zak met snoepjes! Chocolade letters kunnen niet ontbreken en dit jaar kreeg ik er zelfs een van Tony's Chocoloney! En op school deden we ook een klein dobbel spel waarbij ik de merengue kers reep won.Make-up & Beauty
Make-up is nooit verkeerd om te krijgen. Ik kreeg twee mooie kleurtjes die toevallig ook op mijn lijstje stonden. Ik kreeg van de Essence me & my umbrella lijn de kleur 03 Take me to the clouds en van Hema 344 Ice skating. Ook kreeg ik een Goldwell mousse voor grijs haar, dit is een coloring foam conditioner.Sieraden
Op mijn wishlist stonden van die leuke ringetjes, alleen kon het vriendinnetje wat mij had niet kiezen. Ze kocht een bon van een hele leuke juwelier in Den Bosch, dus ik ga zelf een mooi paar uitzoeken! Ook kreeg ik nog hele leuke oorbellen in de vorm van blaadjes, hoe cute. Een een nieuwe navelpiercing die op mijn lijstje stond. Iets wat ik niet snel koop maar waar je me wel blij mee kan maken.Overig
YASS ik heb hem, de Instax fuji film 8 mini. Een mooie roze polaroid camera waar ik ontzettend blij mee ben. Ook het bucketlist boek stond op mijn lijstje en kreeg hem, ben benieuwd wat ik al kan afvinken! Verder kreeg ik nog ijsvormpjes in de vorm van een ananas en een Fashion card. En een ring houder voor je nagellak, super handig haha.

Heb jij Sinterklaas gevierd?
Liefs, Lieke

You May Also Like

7 reacties

 1. Die roze instax mini is zo leuk! En dat bucket list boek heb ik ook liggen naar kijken, is echt een goed cadeau-idee!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ah super leuk, dat bucket list boek is echt tof! Wat ben je lekker verwend. Wij deden niet aan sinterklaas hihi. Nog even geduld tot het kerst is.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh die camera!! Super tof! Wij hebben wel Sinterklaas gevierd, maar voor de kids. Dus die zijn lekker verwend, ikzelf niet. haha

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een toffe dingen zitten er tussen! Je bent heerlijk verwend :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een superleuke cadeautjes, je bent goed verwend! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super leuke dingen allemaal zeg! Zo'n Instax blijft gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen