Persoonlijk | Hello december

by - 18:13

Ik had geen idee dat dit artikel vanmorgen niet online is gekomen. Sorry!
December is eindelijk daar, mijn lievelingsmaand! Niet alleen Sinterklaas en kerst vallen in deze maand maar ook word ik over een paar dagen 20 en sluiten we een mooi jaar af. Kijk je mee naar mijn plannen?


Terugblik november
Als eerst even een terugblik op afgelopen maand. Ik had nogal een klein dipje/blogdipje. Ik had het enorm druk met school en examens waardoor ik niet voldoende tijd had voor mijzelf en mijn blog. Ik had nogal wat stress voor mijn examenresultaten en ook voor mijn toekomst, wat ga ik nu doen na mijn studie?

Als eerst kwam er een hele opluchting toen ik mijn examencijfers terug kreeg, ik heb gewoon alles gehaald tijdens de tweede examenweek! Ik was zo enorm blij en er viel echt een last van mijn schouders.

Ik volg een toneelcursus bij de Toneelmeester in Amsterdam, ik heb het hier erg naar mijn zin alleen heb toch de keuze gemaakt om niet verder te gaan in deze richting. Ik besloot om verder te kijken bij het bedrijf waar ik momenteel werk, hier zit alleen helaas ook geen toekomst meer in voor mij.

Plannen december
Ik begin het eerste weekend van december met een Sinterklaas weekendje! Zaterdag avond heb ik thuis Sinterklaas, met mijn ouders en zusje trokken we lootjes en daarvoor moesten we een cadeau uitzoeken. Zondag heb ik Sinterklaas bij mijn opa en oma, heel gezellig met de hele familie (er gaat volgende week een post komen over mijn Sinterklaas cadeautjes!)

Volgend weekend ben ik jarig en word ik 20. Zoals ik altijd zeg, nu kan ik in ieder geval geen tiener moeder meer worden! Ik vind het heerlijk om jarig te zijn en kijk ook weer terug op een mooi en leerzaam jaar. Ik vier zaterdag op de dag zelf mijn verjaardag voor familie en vrienden en s' avonds komen er vriendinnetjes langs en gaan we gezellig opstap!

Kerst vier ik met familie dit jaar, vorig jaar hebben we een zware kerst gehad omdat mijn oma overleed en daarom zijn we fijn deze kerst samen! En met oud en nieuw ga ik gezellig met vriendinnen naar een festival.

Festivals en dagjes weg
Er staat voor deze maand (nog) maar een festival gepland. Na heel wat gedoe en zoeken ga ik oud en nieuw vieren met twee vriendinnen op het festival Pussylounge in de Brabanthallen. 10 min fietsen en ja ik hou van hard- en freestyle muziek dus dit word een mooi nieuwjaar.

Met mijn vader ga ik dit jaar weer naar het Top2000 café. Vorig jaar zijn we hier samen voor de eerste keer heen geweest en vonden het zo leuk dat we weer gaan. We hebben kaartjes voor tweede kerstdag van half 6 tot half 7 s' ochtends.

Doelen
Vanaf nu wil ik mezelf een doel gaan stellen die ik eind van de maand wil bereiken. Voor nu heb ik een heel belangrijk doel en dat is solliciteren bij de twee bedrijven waar ik op het moment geïnteresseerd in ben. En eventueel zoeken naar andere bedrijven. Maar het liefst wil ik mijn sollicitatie brieven verstuurd hebben voor het eind van deze maand!

Heb jij nog een leuke plannen voor deze maand?
Liefs, Lieke

You May Also Like

1 reacties

  1. Veel succes met je sollicitaties! Mijn blok begint helaas deze maand want in januari heb ik zeven examens... maar met de feestdagen gelukkig erg leuke dingen gepland!

    BeantwoordenVerwijderen