Mijn week #37 | Gratis naar de film, dagje Efteling en een fijne Kerst

by - 07:00


December staat bij de meeste wel bekend als een van de drukste maanden. Ik merkte er nog weinig van tot afgelopen week. Maar heerlijk dat ik het vond! Leuke en gezellige dagjes of avondjes weg en soms tussendoor wat tijd voor mezelf. Ja dit was een heerlijke week.

Mijn week is afgelopen jaar al een aantal keer van stijl verandert, omdat ik hem nu nog niet helemaal leuk vond heb ik hem weer een beetje aangepast. Ik denk dat ik de draai nu gevonden heb en leuk vind.

Mijn week
Ja een heerlijke drukke week, vooral druk met leuke dingen doen. Want ja de laatste week voor de vakantie valt er op school weinig te doen. In verband met de examens na de vakantie zijn we vooral bezig met herhaling.

Dinsdag avond ging ik met vriendinnen naar de film. Een vriendin van mij werkt bij Take ten in Uden, ze mocht drie vriendinnen meenemen naar een soort zelfde bioscoop in Veldhoven. We zouden eigenlijk naar Bridget Jones baby gaan maar omdat er een storing was moesten we een andere film kiezen. We zijn uiteindelijk naar Dr. Strange geweest wat ook nog eens een hele leuke en goede film is. Het nieuwe concept van de bioscoop waar wij heen gingen is dat je tijdens de film eten en drinken kan bestellen en het dan naar je toe gebracht word, omdat dit de opening was mochten we gratis eten en drinken!

Woensdag ging ik met mijn ouders en zusje naar een show van Hans Klok. De show was de 'House of Horror' show, het was echt heel mooi met een klein tikje horror er aan. Omdat we naar Alphen aan de Rijn moesten zijn we voor de show wat gaan eten in een leuk tentje daar.

Vrijdag was de laatste schooldag van het jaar en gingen we met heel de opleiding naar de Efteling. Ik heb een gezellige dag gehad met mijn vriendinnen en hebben in alle attracties gezeten waar we in wilde.

En toen was het alweer zaterdag en kerst. Ik heb de middag in de keuken gestaan om mijn voorgerechtje te maken, ik maakte een lekkere ham mousse met komkommer. S' avonds kwamen mijn opa en oma eten en hebben we een hele gezellige avond gehad. Zondag middag zijn we met de hele familie naar opa en oma geweest. S' avonds keken we een film met hapjes en als toetje een chocolade fondue!

Foto's
Met Holle Bolle Gijs in de Efteling

Met vriendinnen in de loveseats in de bios, haha

Een photobooth op school waarmee je serious request steunt

Koffie na lekker gegeten te hebben bij een leuk eetcafé in Alphen aan de Rijn

Nagels voor de Kerst #nailedit

Mijn servet vouw kunsten voor de Kerst

Fijne Kerst allemaal!

Een lekker chocolade fondue op eerste Kerstdag
Geluksmomentjes
Huilen van het lachen met vriendinnen
☼ Tijn bij Serious request steunen
☼ Complimenten over je Kerst gerecht krijgen
☼ Samen zijn met de familie tijdens kerst

Hoe was jouw week?
Liefs, Lieke ♥

You May Also Like

4 reacties

  1. Gezellig weekje zo! Gratis naar de film is altijd fijn :) fijne feestdagen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ziet er een hele gezellige week uit! Dat servetje is heel leuk geplooid zeg!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een heerlijke week heb je gehad.. De Efteling is ook leuk in de winter!

    BeantwoordenVerwijderen