Mijn week #36 | Rijden in een Tesla, kerst in mijn kamer en een dagje naar Oberhausen

by - 07:00


De laatste weken voor de vakantie heb ik het altijd druk. Ik heb ineens heel veel plannen en leuke dingen te doen. Zo ook weer deze week! Vandaag deel ik afgelopen week met jullie waarin ik weer een aantal leuke dingen mee maakte.


Maandag was ik nogal brak, ik was jarig geweest en heb nog niet echt kunnen slapen dus dat was gezellig op school! S' avonds reisde ik weer naar Amsterdam voor mijn laatste toneelles, wat is dat snel gegaan die 8 weken. Dinsdag ging ik weer voor een lesuurtje naar school, ik snap nog steeds niet waarom ik dit doe haha. Toen ik thuis kwam had papa opeens een leenauto. In zijn eigen auto raam zat een sterretje en terwijl die vervangen werd kreeg hij even een Tesla mee naar huis. Dus ja toen ik thuis kwam heb ik er even een rondje mee gescheurd.

Vorig weekend ben ik op mijn bril gaan zitten met als gevolg dat mijn pootje afgebroken was.. Woensdag avond nadat ik lekkere spaghetti carbonara had gekookt ben ik even langs de opticien geweest. Donderdag en vrijdag had ik ook weer saaie dagen op school. Donderdag heb ik mijn kamer even in een kerstsfeer gemaakt met lampjes, misschien dat ik het na de kerst wel zo laat! Vrijdag avond ben ik met een vriend gezellig wat gaan drinken in Tilburg.

Zaterdag heb ik de hele dag gewerkt. Ik had een heel leuk uitje, een hele leuke groep en een drukke dag. Zo druk dat er natuurlijk iets mis moest gaan. Samen met een collega reed ik in de jeeps waar wij met het werk mee rijden ergens heen. We moesten keren en ik deed dat bij een bospad. Ik zag dat ik het niet ging halen dus wilde hem weer vooruit wegrijden, helaas slipte mijn wielen weg door de natte bladeren en de modder en reed ik achteruit een droge sloot in. Ik was enorm geschrokken en heb tot s' avonds laat nog met trillende handen gezeten.

Zondag ben ik onverwachts samen met mijn vader en Quinty naar de kerstmarkt in Oberhausen geweest! Mijn moeder moest onverwachts werken dus namen we voor de gezelligheid Quinty mee. Aankomende week maak ik hier nog een uitgebreid artikel over met mijn mini shoplog.

Hoe was jouw week?
Liefs, Lieke

You May Also Like

3 reacties

  1. Decemeber is altijd 'lekker' druk he, bleh! Ik tel ook echt af tot ik een weekje vakantie heb. Benieuwd hoe je het hebt gehad in Oberhausen <3 ik wil daar ook echt eens naartoe!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het was heel leuk gisteren! ik vond het heel leuk dat ik mee mocht hihi :D

    BeantwoordenVerwijderen
  3. De kerstmarkt in Oberhausen is zo leuk! Ik snap wel dat het even schrikken was toen je achteruit een slootje in reed. Maar kan gebeuren! Gelukkig is alles wel goed gekomen :)

    BeantwoordenVerwijderen