Mijn week | #35 Ziek zijn, sushi op school en een geslaagde verjaardag

by - 07:00


Ik begin er weer terug bovenop te komen met mijn blog. Ik heb er weinig aan gedaan een paar weken en ook verscheen 'mijn week' een aantal weken niet. Maar ik ben er weer vol mee aan de slag en heb daarom een nieuwe mijn week!


Mijn week begon zoals de afgelopen weken kut. Na een lange maar ook leuke dag op school werd ik ineens ziek. Ik moest een aantal haltes eerder uit mijn bus stappen omdat het even niet meer ging en heb dus een halfuur langer gedaan over mijn weg naar huis, aangezien ik dus moest lopen. Eenmaal thuis kwam het er uit en had ik ook nog eens een onder temperatuur van 34,6. Dus ik ben de dinsdag ook nog lekker een dagje thuis gebleven!

De rest van mijn school week was niet zo heel interessant. Een vriendin werkt bij Sushipoint en had vrijdag twee boxen met sushi mee naar school genomen, heerlijk! Verder kregen we nog leuk nieuws op school, alle studenten van mijn opleiding werden naar het schoolplein gebracht. Op een groot scherm werd een leuk filmpje afgespeeld met daarin, 'Wat gaan wij doen op 23 december voor de kerstviering?'. En jawel hoor wij gaan weer naar de Efteling, gezellig en leuk dus.
Mini me (4 jaar)

Maxi me (20 jaar)

Zaterdag was het zo ver, mijn verjaardag! Ik ben nu twintig en ga voorlopig nog niet uit de tig. Overdag vierde ik mijn verjaardag voor familie en kennissen en s' avonds voor mijn vriendinnen. Ik heb mijn verjaardag afgesloten met een heel gezellig avondje stappen.

Na uit geslapen te hebben heb ik zondag nog even de kerstboom samen met papa opgezet!

Hoe was jouw week?
Liefs, Lieke

You May Also Like

6 reacties

 1. Ziet er heerlijk uit die sushi! En proficiat met je verjaardag meid!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat balen dat je ziek was! Maar nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Super leuk die mini en maxi foto!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke foto's & nog gefeliciteerd met je verjaardag! ♥ xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd meid. Leuk om je blog te lezen.
  Sushilover.

  BeantwoordenVerwijderen