Fashion | 5x favorieten groene items in mijn kast

by - 07:00


Army groen, khaki groen, olijf groen, noem het maar op. De dit najaar en aankomende winter helemaal in is. Als ik in mijn kast kijk zie ik heel veel groen, ik vind het een mooie kleur en zeker voor dit seizoen. Daarom dat ik jullie vandaag mijn 5 favorieten groene fashion items laat zien.


Als eerste mijn oversized jasje. Ik kocht deze bij de Pull & Bear in Mallorca. Al een tijdje was ik opzoek naar een army jasje maar nooit een gevonden in mijn maat of eentje die mij echt goed stond. Dit jasje is lekker simpel oversized en heeft op de arm een kleine patch zitten. Op de schouders zitten 'riempjes' en het jasje heeft ook nog eens grote zakken.


Dit topje herken je misschien uit deze DIY. Ik kocht hem bij de Forever21. Toen ik hem kocht had ik al het idee om er patches op te maken. Ik gooide gewoon het meest simpele groene shirt in mijn winkelwagentje. Uiteindelijk vind ik het een heel mooi shirt, omdat het aan de bovenkant getailleerd is en wat los uit loopt.


Deze t-shirt dress heb je al eerder kunnen zien in mijn favorieten herfst outfit post. Ik wist totaal niet wat een t-shirt dress was totdat ik hem in huis had. Ik vond hem er gewoon leuk uitzien toen ik heb op de Forever21 site zag. Het is een heel fijn, leuk en simpel jurkje maar de strepen maken hem toch wat stoerder.


Dit bomberjack kocht ik op boohoo.com een van mijn favorieten sites. Ik bestelde dit lange bomberjack al een jaar geleden. Ik combineer hem meestal met een zwarte crop top en een bodycon midi skirt.


Als laatste dit rokje. Ik ben er druk mee bezig om hier nog een outfit van re fotograferen voor jullie. Ik hou echt van dit rokje! Hij zit fijn, ik kan hem naar verschillende gelegenheden dragen en ik kan hem met verschillende items combineren.


Wat is jouw favorieten groene item?
Liefs, Lieke

You May Also Like

3 reacties

  1. Leuke items! Ik heb zelf eigenlijk maar heel weinig items in deze kleur, terwijl ik het wel een hele mooie kleur vind!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke items, vind groen tegenwoordig erg leuk! Ik ben vooral gek op mijn nieuwe groene sneakers en mijn groene jas :) matchy matchy!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik ben gek op groen! Ik heb ook veel kledingstukken met groen. Jij hebt ook gave items, super met die applicaties ook!

    BeantwoordenVerwijderen