Shoplog | Kruidvat, Boozyshop, Action en Colourpop

by - 07:00


Ik weet het, ik zou eigenlijk een no buy month houden. Maar er raakte dingen op, er kwam een mooie actie en ik bestelde sinterklaas cadeautjes waarbij ik het niet kon laten om niks voor mezelf te kopen. Daarom vandaag weer een leuk shoplog voor jullie.


Action
Het begon allemaal toen ik de Action binnen liep. Ik ga hier nooit met lege handen naar huis. Ik had nog een nieuwe mascara en BB cream nodig en omdat de make-up van Action verbeterd is was ik hier benieuwd naar. Ook had ik nog nooit gebruik gemaakt van een primer en omdat deze van de Action niet duur was nam ik hem mee.

Een tijdje geleden plaatste ik al een foto op Instagram van de sheetmasks van de Action. Ik vond ze zo fijn en leuk dat ik er nog twee meenam.


Kruidvat
Mijn eyeliner was ook al bijna op en omdat ik de liquid eyeliner van Essence zo fijn vind nam ik deze weer mee. Ook kocht ik de Princess lashes mascara van Essence. Ik graaide nog een beetje in de koopjes bak en daar lag de 'Me and my umberella blush' van Essence.

Boozyshop
Voor sinterklaas bestelde ik een aantal make-upjes voor het lootje dat ik heb. En ja ik kon het zelf niet laten om hier even rond te neuzen. Sleek vind ik persoonlijk een van de fijnste blush merken, dus deze zat zo in mijn winkelwagentje. (review volgt nog)

Colourpop
Colourpop is echt een prachtig merk en ik heb er al vaak rond gekeken en op het punt gestaan om te bestellen. Nu kwamen ze met een mooie actie, bij besteding $50 gratis verzending en bij elke besteding van $20 een gratis highlighter. Samen met Quinty bestelde ik 3 ultra matte lipsticks en een blush. (review volgt nog)

Waar willen jullie graag een review van zien?
Liefs, Lieke

You May Also Like

11 reacties

 1. Ben wel benieuwd naar die sheet maskers, heb ze nog niet gespot :) Super leuk ook je Colorpop bestelling, daar ben ik wel benieuwd naar.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik geloof dat ik ook weer eens naar de Action moet, ben er al ontzettend lang niet meer geweest en het blijft leuk om daar te neuzen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ga toevallig straks nog even langs de action, denk dat een zo'n sheetmask meeneem. Lekker voor een home alone avondje!! ;-)

  Liefs, Merel

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oeeh, leuke dingen geshopt! Ik ben benieuwd naar de colourpop producten.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De blushes van sleek zijn echt super fijn en gaan super lang mee. Ik heb mijn flamingo blush al ongeveer 2 jaar en hij is nu pas bijna op.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb het Sleek sugar blush palette en deze gaat al zeker 6 jaar mee!

   Verwijderen
 6. Mooie items!! Geen last gehad met de douane met colourpop?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ben heel benieuwd naar de Colourpop artikelen! Heb er al zo veel over gehoord en gelezen maar zelf heb ik nog nooit iets gekocht van het merk!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Toffe shoplog! Ik ben wel benieuwd naar de Sheetsmasks van de Action! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen