Review | Mijn eerste bestelling bij Colourpop

by - 07:00


Al weken scrolde ik over de site van Colourpop, zoveel prachtige make-upjes. Nu de actie 'bij bestelling van $50.00 gratis verzending' loopt greep ik samen met Quinty de kans om te gaan bestellen. Vandaag voor jullie mijn eerste bestelling


Omdat ik al vaker op de site van Colourpop had gekeken wist ik precies wat ik wilde hebben. Ik bestelde drie ultra matte lipgloss en een blush. Omdat je bij elke besteding van $20.00 een gratis highlighter kreeg koos ik daar nog een mooie van uit.

De lipgloss
Hier was ik het meest benieuwd naar, de ultra matte lipgloss. Dit is een lipgloss die matt opdroogt. Ik zag al vaker mooie foto's voorbij komen van deze lipgloss. Als eerst vind ik de verpakking en de lipgloss zelf erg mooi. De verpakking is simpel maar heeft toch hele mooie details zoals de krasjes en de holographic letters.


Ik bestelde de kleuren Donut, Bumble en Creeper. Donut is een zachte roze kleur, een kleur die ik niet veel draag en ook zeker even aan moest wennen toen ik hem op deed. Bumble is mijn favoriet, hij heeft iets weg van de Mac lipstick Taupe en dat is ook een van mijn favorieten. Ik draag Bumble bijna dagelijks. Creeper is een knal rode kleur en ik vind heb zo gaaf! Echt een lekker stap of feest kleurtje, maar ik heb er ook geen problemen mee deze te dragen naar school.
Donut

Bumble

Creeper

De lipsticks aanbrengen vond ik even lastig, er kwam veel product op de applicator waardoor ik een beetje uitschoot. Normaal 'hap' ik in een tissue zodat mijn lipstick matt word en beter blijft zitten. Bij de ultra matte lipgloss heb je alleen een beetje geduld nodig (lastig hoor..). Hij droogt echt ultra matt op en hij is er niet af te krijgen. Nee serieus ik heb zitten schrobben na het maken van de swatches.

Ik vind de ultra matte lipgloss erg fijn en zeker een aanrader. Ze zijn zoals Colourpop zegt ultra matt en ze blijven goed zitten!

De blush en highlighter
Ik wilde eigenlijk een highlighter bestellen die ik al even op het oog had. Maar met de gratis highlighter actie vond ik het een beetje zonde om deze ook nog te bestellen. Daarom koos ik voor een mooie blush, want ja die kun je nooit genoeg hebben toch?


Ik bestelde de blush Birthday suit en kreeg de highlighter Candyman. Ook hiervan vind ik de verpakkingen erg mooi. Het zelfde patroon als de lipgloss. De verpakking van de blush en highlighter vind ik mooi maar simpel, tussen mijn andere blushes en highlighters vallen de witte verpakkingen erg op. Je moet ze open draaien om ze te kunnen gebruiken en dit vind ik ook erg leuk.


Birthday suit is een nude/peach blush. Ik zag dat ik deze eigenlijk nog niet had in mijn stash en koos hem daarom. Op de swatch zie je een laagje van de blush, meer aanbrengen op het gezicht vind ik too much. Hij is subtiel, nude maar toch heeft het weer iets.

Candyman vond ik persoonlijk de mooiste highlighter uit de keuze die we hadden. Het is een warme koper kleurige blush. Toen ik hem voor het eerst swatchte kreeg ik een beetje twijfels, hij was zo gepigmenteerd en was bang dat ik als een clown rond zou lopen. Maar dat valt enorm mee, subtiel aanbrengen doet veel en vind dat het een mooi effect heeft.

Heb jij al ooit iets besteld bij Colourpop?
Liefs, Lieke


You May Also Like

1 reacties

  1. Nee, nog nooit iets besteld bij Colour pop. Ben op zich wel benieuwd naar de oogschaduws van dit merk. De lippies doen mij niet zoveel, aangezien ik geen fan ben van matte ;)

    BeantwoordenVerwijderen