Review | I heart makeup i heart chocolate palette

by - 07:00


Ze zijn al erg bekend de chocolate palettes van het merk I heart makeup. De paletten zijn dupes van de Too faced chocolate bar palettes. Alleen vind ik persoonlijk de i heart makeup paletten mooier. Ze hebben nu al vijf verschillende paletten en er is alweer een nieuwe onderweg. Vandaag review ik het i heart chocolate palette voor jullie.


Gisteren was ik mijn stash aan het opruimen, het was weer eens een bende. Ik zag het i heart chocolate palette liggen en heb er naar zitten staren totdat ik zin kreeg ik chocola. Ik vind hem prachtig en bedacht me dat ik hier nog niks over had geschreven, dus bij deze!

De verpakking
Dit is eigenlijk stiekem de rede waarom ik het palette wilde kopen. Ik kende het natuurlijk al wel en had reviews voorbij zien komen bij andere bloggers. Maar toch sprak de verpakking mij het meeste aan. Van de drie i heart chocolate paletten die toen bij het Kruidvat lagen sprak deze mij het meest aan, maar waarom? Ik hou gewoon heel erg van melk chocolade dus ja zo maakte ik de keuze.

Het palette
Ik moet eerlijk toegeven dat ik het palette ook pas opende toen ik thuiskwam, maar niks viel me tegen. Zo mooi als ik de buitenkant vond was de binnenkant nog veel mooier.

Verschillende nude kleuren die uitlopen naar groen, blauw en een tintje roze verdeelt in matte en shimmer kleuren. Ook zit er nog een dubbele spons applicator kwast bij, hier doe ik niks mee maar vind het toch wel wat dat het erbij zit.

Wat ik ook leuk vind is dat elke kleur in het palette zijn eigen naam heeft. De kleuren hebben een mooie pigmentatie. De shimmer kleuren iets meer als de matte kleuren.
You need love - Piece me together - One more piece - Love Tom - Stolen chocolate

Thank Friday - More ! - Pleasure girl - Meet chocolate - Unforgivable - Love divine

Smooth criminal - Chocolate love - You need more - What a way to go - Endorphins ready !

Wat alleen een beetje tegenvalt is dat er erg veel onnodig product op je kwast komt. Veel losse poeder op het palette maar met het aanbrengen heb ik geen last van losse poeder op mijn gezicht. Verder kun je er veel gevarieerde en mooie ooglooks mee maken.

Conclusie
Ik vind het een prachtig palette met een veel verschillende kleuren waardoor je voor elke gelegenheid een mooie look kan maken. Hij is zeker geschikt voor dit seizoen van het jaar. De poeder op het palette is wel vervelend maar uiteindelijk heb je er met aanbrengen geen last meer van.

Hebben jullie al een chocolate palette?
Liefs, Lieke

You May Also Like

7 reacties

 1. Mooi palette, die zou ik ook wel willen <3 Ik heb er nog helemaal geen hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb het Naked palette, dat is de witte chocolade variant. Ben er heel tevreden over en heb het al heel vaak gebruikt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb nu vier van deze paletten en ben erg te spreken over de kwaliteit! Bruikbare kleuren en de pigmentatie is voor die prijs dik in orde!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi palette! Mij lijkt de caramel versie wel wat☆

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb het Death by Chocolate palette. Ben er echt fan van!
  Liefs,
  Elles

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Vele mooie en verschillende kleurtjes!

  BeantwoordenVerwijderen