Persoonlijk | Mijn super mega XXL uber grote december wishlist

by - 07:00


Ik denk dat de titel wel duidelijk genoeg is. Bijna december, whoeh! December is echt mijn lievelingsmaand. Sinterklaas, kerst en mijn verjaardag dus de cadeautjes stromen die maand gewoon binnen. Vandaag laat ik jullie mijn wishlist zien (en breng ik eventueel vriendinnen op ideeën)

Ik heb het allemaal onder verdeelt in kleine categorieën omdat het anders niet overzichtelijk is. Zet je verstand op nul en lees lekker mijn wishlist door!

Make-up
Er zijn zoveel make-upjes die ik zou willen, maar ik moet natuurlijk wel een beetje reëel denken, dus ik heb een bescheiden selectie gemaakt.

❤ Als eerst het Make-up Revolution Golden sugar 2 Rose gold palette. Dit palette is eigenlijk een contour palette met verschillende highlighters, bronzers en blushes. Ik vind hem er zo mooi uitzien en omdat ik nog niks in mijn bezit heb van dit merk trekt het mij alleen maar meer.
❤ Het Sleek Solstice highlight palette is echt een pareltje. Ik zie hem al vaker voorbij komen en ik vind de swatches die ik zie geweldig.
❤ Ik heb al een enorme lip product collectie waarvan een groot gedeelte van Mac is. Maar ofcourse ik heb nooit genoeg. Ik begin de roze lip kleuren steeds meer te accepteren en daarom lijkt Brave mij een perfecte lipstick om de stash mee aan te vullen.
❤ Army/Kahki/Olive green is een kleur die dit najaar helemaal in is en ik weet zeker dat hij deze winter nog veel te zien is. Het lakje Sew psyched van Essie is precies wat ik zoek om te matchen bij mijn kleding.
❤ Ook de lip legend van W7 zie ik al vaak voorbij komen en ben hier zo benieuwd naar.

Bath & Body
❤ Bubble bars van de Lush zijn altijd lekker, ik ben alleen al een tijdje benieuwd naar Magic wand.
❤ Vanille is altijd goed maar tijdens de winterdagen geeft het mij een extra warm gevoel. Een tijdje geleden maakte ik mijn vanille butter al op.
❤ Wat maakt je mooi is een merk wat ik de laatste tijd veel voorbij zie komen, de gezichtsmaskers lijken me allemaal stuk voor stuk heel fijn.
❤ Ik wil al een tijdje mijn haar grijs verven, mijn kapster kwam er mee dat ik de zilvermousse van 
❤ Goldwell moest proberen, dit geeft een matt grijze violet look.
❤ En als laatste Snow fairy van de Lush. Echt al jaren kijk ik er naar maar nooit neem 

Fashion items/Sieraden 

❤ Ik heb al een hele mooie Buddha to Buddha ring, deze is alleen wat breder dan de Francis XS ring. Ik vind hem heel mooi en hij is niet eens zo heel prijzig.
❤ My jewelry heeft het horloge waar ik naar opzoek was. Een rosé gouden horloge met een witte marmer wijzerplaat.
❤ My lokai is een merk waar bij in het bovenste kraaltje is het water van de Mount Everest (hoogste punt van de wereld) verwerkt en in het onderste kraaltje de modder van de Dode zee (diepste punt van de wereld) verwerkt.
❤ Al zo lang wil ik een mooi rosé goud armbandje voor bij het horloge dat ik heb. Zinzi heeft een mooie collectie en deze schakelarmband vind ik mooi en simpel.
❤ De kleine zilveren oorbellen met een extra design erin lijken helemaal in te zijn en ik vind ze ook super mooi.
❤ Mijn portomonee is het aan het begeven.. Deze van Blond Amsterdam lijkt mij een goede vervanging.
❤ Ja ik weet het, de Deus petjes worden al snel aan een 'type' personen gelinkt. Toch vind ik de petjes heel mooi.

Elektronica & Books

❤ De Fuji Instax polaroid camera staat al een tijdje op mijn lijstje, ofcourse de roze.
❤ Ik heb al heel wat hoesjes voor mijn Iphone 5c versleten, tijd voor een nieuwe. Laatst kwam ik een aantal leuke hoesjes van Blond Amsterdam tegen.
❤ Nu de dagen wat donkerder worden word het voor mij soms lastig om na school nog mooie foto's te maken, daarom lijkt een ringlamp mij handig.
❤ Ik heb al een Wreck this journal verpest en ik vond het zo leuk dat ik nu de uitgebreide versie wil.
❤ Het bucket list boek kwam ik een tijdje geleden en deze lijkt me gewoon leuk om te hebben.

Hebben jullie je wens lijstje ook al af?
Liefs, Lieke

You May Also Like

10 reacties

 1. Dat is idd een xxl lijstje hihi :) Mooie items staan erop! Die buddha to buddha ring is wel tof zeg, lekker stoer, maar toch een stuk 'fijner' dan de andere ringen van dit merk.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het altijd zo leuk om zo'n wishlist te maken! Maar al helemaal om te zien van een ander, haha. Lekker inspiratie op doen! Zo had ik nog nooit van die W7 Lip Legend gehoord. Ben daar nu wel erg benieuwd naar. Oooh en een Mac lipstick zou ik ook wel willen hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuk om te horen haha! Ik hoop ook echt dat ik hem krijg ben er zelf ook heel benieuwd naar.

   Verwijderen
 3. Ik vind het altijd zo leuk om zo'n wishlist te maken! Maar al helemaal om te zien van een ander, haha. Lekker inspiratie op doen! Zo had ik nog nooit van die W7 Lip Legend gehoord. Ben daar nu wel erg benieuwd naar. Oooh en een Mac lipstick zou ik ook wel willen hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow, geweldige wishlist! Ik ben benieuwd wat je allemaal krijgt..hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Snow Fairy wil ik zelf ook echt al jaren maar kom er nooit toe! Hopelijk lukt het dit jaar eens wel.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Fijne wishlist! Met MAC Brave zit je altijd goed.

  BeantwoordenVerwijderen