Persoonlijk | Hello november

by - 07:00


Ook oktober is weer super snel gegaan. Ik had mijn laatste weken les voor een groot aantal van mijn examens, een leuke vakanties en ik begon met het maken van mijn eerste examens. November is alweer begonnen en ook deze maand staan er weer een aantal dingen op de planning!


Horoscoop
'"Vloeiend' is misschien het beste woord om de komende weken te beschrijven. Alles waarvan je dacht dat het vaststond lijkt te veranderen, te verdwijnen zelfs. Hoewel dat je bewegingsruimte geeft voelt het vreemd, erg vreemd. Maar met een klein beetje oefening zal je zien hoe makkelijk je boven alles uitstijgt. Vecht niet tegen de veranderlijke stromingen, kijk waar ze je brengen."

School
Ik ben ondertussen al begonnen met het eerste deel van mijn eindexamen. Ik studeer in februari al af omdat mijn opleiding 3,5 jaar duurt. Ik heb veel geleerd en heb ook een goed gevoel over de examens die ik ga maken en al heb gemaakt. 

Naast mijn opleiding volg ik nog een vooropleiding op de Toneelmeester in Amsterdam. Ik reis nu al 2 maandagavonden op en neer naar Amsterdam samen met 2 klasgenoten. Ik heb nog 6 lessen te gaan en vind het heel interessant. Je leert de basis van het acteren en ik kom er zo ook meer achter wat ik wil gaan doen in mijn toekomst.

Feestjes
Je zult het niet geloven maar voor de maand november heb ik (nog) geen feestjes gepland. November en december zijn voor mij twee duren maanden. Ik ga namelijk met vriendinnen en met familie Sinterklaas surprises doen. Hiervoor heb ik al cadeautjes gekocht en ik ben afgelopen maand al naar een aantal festivals geweest waardoor ik al veel geld uitgegeven heb. 

Persoonlijk
Buiten de stress van mijn examens voel ik me weer rustiger als voor de herfstvakantie. Ik was vaak ziek en ook gewoon zo moe dat ik gewoon niet meer kon. Ik had de vakantie echt nodig en ik heb ook zeker mijn rust gepakt. Omdat het nu lekker loopt op mijn werk, met school en vriendinnen voel ik me al een stuk beter als het begin van het schooljaar.

Heb jij nog iets leuks op de planning staan voor november?
Liefs, Lieke

You May Also Like

3 reacties

 1. Fijn dat het weer wat rustiger is voor je :) Soms moet je even bijtanken! Ik heb dit jaar helemaal geen feestjes meer. Ik wacht sowieso nog tot carnaval, dan lekker carnaval vieren met hardstyle muziek op Intents Karnaval Festival. Zin in haha.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuk! Dan komen we elkaar denk ik wel tegen want dat feestje ga ik niet missen haha :)

   Verwijderen
 2. Wat leuk! Ik wist niet eens dat je later iets zou willen doen met acteren. Gelukkig voel je je al beter dan aan het begin van het schooljaar :)

  BeantwoordenVerwijderen