Persoonlijk | Excuus briefje

by - 07:00


Ik ben jullie, mijn Instagram volgers en de blogjes die ik zelf met liefde volg een klein excuus verschuldigd. Ik ben de laatste weken weinig bezig geweest met mijn blog en vandaag vertel ik jullie daar meer over.


Als eerst zat ik de laatste weken totaal niet lekker in mijn vel. Ik heb sinds gisteren mijn laatste examen er opzitten (voor dit jaar) en eerlijk is eerlijk, ik was enorm gestrest. Het viel mijn ouders en vriendinnen al op dat ik ADHD'er me  zo terug trok in mijn kamer en weinig wilde doen. Ik ben normaal echt van het ondernemen en lig het liefst maar een dag in de week in mijn bed om bij te komen.

Ik was dus erg gestrest vanwegen mijn examens. Ik had ook nog eens een aantal herkansingen van examens waardoor het stressen en leren alleen maar erger werd. En blogjes lezen en schrijven kon ik daar even niet bij hebben.

Maar mijn examens zitten er op en daarom ben ik weer helemaal terug! Ik heb nog super veel leuke ideeën over posts en in december komt er ook een leuk winactie aan!

Liefs, Lieke

You May Also Like

3 reacties

  1. Herkenbaar meis! Ik denk dat iedereen daar weleens last van heeft. Meestal waait het wel over ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat fijn dat de stress voorbij is! Examens vragen gewoon ook veel van je. Nu weer even bijkomen ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Begrijpelijk toch? Bloggen is leuk maar het is echt belangrijker dat je je examens haalt (en dat je dit kunt doen zonder al te veel stress). :-)

    BeantwoordenVerwijderen