Mijn week #34 | Examen cijfers terug, tandarts bezoek en surprise avond met vriendinnen

by - 07:00


Er zit alweer een week op en jeetje wat gaat het snel. Hoe rot vorige week verliep liep deze week over rolletjes. Ik kreeg veel goed nieuwe, maakte leuke dingen mee en zit ook weer helemaal lekker in mijn vel. Kijk je mee?


Mijn week
Mijn week begon vermoeid maar maandag avond was ik gewoon weer onderweg naar mijn toneellessen in  Amsterdam. Ik heb nog 3 lessen te gaan en daarna vertel ik jullie over deze mooie ervaring! Dinsdag had ik een uurtje les op school en zou daarna eigenlijk mijn herkansing hebben van mijn reken examen. Het examenbureau had mij niet ingepland waardoor ik mijn herkansing niet mocht maken. Met heel veel geluk heeft iemand van mijn opleiding ervoor gezorgd dat ik hem 2 uur later wel mocht maken, maar plat gezegd heb ik hem door de stress en dat gezeik gewoon verneukt.


S' avonds moest ik naar de tandarts en oef wat heb ik daar toch een hekel aan, ik ben gewoon stiekem een beetje bang ook. Tot nu toe hoeft er maar een verstandskies uit omdat ik geen plek meer in mijn mond heb (hoor je niet vaak, Bosschenaar met een kleine bek). Donderdag kreeg ik mijn examen cijfers terug, ik had hier zoveel stress voor dat ik slecht at en sliep. Ik heb voor mijn herkansing frontoffice een 9, een 7 voor mijn herkansing werkoverleg, een 6 voor mijn examen solliciteren, een 6,7 voor Nederlands gesprekkenvoeren en een 6,8 voor Nederlands schrijven.


Vrijdag ben ik na mijn dagje school nog naar het winkelcentrum geweest, en ik heb mij in kunnen houden met de Black Friday acties. Zaterdag ging met mijn ouders naar de stad, helaas liep mijn koopgedrag uit de hand haha. Zaterdag avond heb ik gezellig een filmpje gekeken met Quinty. Zondag had ik een rustig dagje en had ik s' avonds een surprise avondje met vriendinnen, we hebben lekker gegourmet en daarna onze surprises uitgepakt. (cadeautjes volgen nog)

Interessant
Maandag kwam er een hele interessante documentaire op npo 1. Een documentaire over een meisje Emma dat 6 jaar gevochten heeft tegen haar ziekte Anorexia. Zij wilde niet afvallen maar voor haar was dit een echte stoornis. En dat is de rede dat ik dit een hele mooie documentaire vind. Helaas heeft ze de strijd verloren maar je kan de docu terug vinden op internet.

Verder keek ik nog een aflevering van Scream Queens en de film The Shallows. Samen met Quinty keek ik Ouija: the origin of evil, ik heb deze nacht niet meer geslapen.

Hoe was jou week?
Liefs, Lieke

You May Also Like

8 reacties

 1. Proficiat met je examenresultaten! Wat moet dat fijn zijn om te horen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat fijn dat je al deze toetsen gehaald hebt! Wel balen zeg, dat het examenbureau je gewoon niet had ingepland voor je herkansing rekenen... Ik kan daar altijd zo pissed om worden. Hopelijk heb je hem toch nog gehaald, ook al heb je het gevoel dat je hem verneukt hebt. Ik ga voor je duimen! Fijne week! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke foto's en wat goed dat je alle examens hebt gehaald! Goed bezig ;) Wel rot dat de herkansing van het reken examen niet ging als gepland!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd met het halen van je examens! Dat is toch een opluchting :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks! Ja dat was het zeker haha heel veel stress kon ik loslaten

   Verwijderen
 5. Gefeliciteerd met het behalen van je examens! Top! Ik zie verder alleen die warme chocolademelk met slagroom, de rest van de foto's leuk, maar die laatste....man! I want!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heerlijk he na een middagje shoppen in de kou even opwarmen met een warme choco!

   Verwijderen