Mijn week #33 | MWIP in een nieuw jasje, gehackt en een gezellig schoolfeest

by - 07:00


Het is jullie misschien al wel (of niet) opgevallen dat 'My week in pictures' nu al 3 weken niet online is gekomen. Dit had te maken met dat ik totaal geen tijd had voor mijn blog en omdat ik het een beetje saai begon te vinden. Ik heb niet zo'n spannend leven nu ik weer elke dag naar school ga en vergeet de laatste tijd ook vaak foto's te maken. Dus daarom kom ik vandaag met iets nieuws, mijn week.


In mijn week vertel ik jullie de hoogte punten van mijn week. Leuke dingen die ik heb meegemaakt, saaie of vervelende dingen die ik heb meegemaakt, series die ik keek of dingen die ik deze week gelezen heb die mij wel interesseerde. En dat dan natuurlijk nog met foto's erbij!

Mijn week
Dit was weer de eerste week na de vakantie en examens dat ik echt naar school moest. Zoals jullie hier konden lezen heb ik enorme stress gehad tijdens en na mijn examens dus ik ben erg benieuwd naar mijn cijfers. Mijn week begon dus nog erg stressvol en daar had ik maandag avond heel veel last van. Tijdens mijn toneelles in Amsterdam werd ik enorm beroerd en kreeg ik last van migraine, en ik moest ook nog eens naar huis toe reizen daarna!

Verder heb ik afgelopen week niet veel spannends gedaan. Ik kreeg mijn mondeling examens terug van Engels en Duits. Engels heb ik helaas net niet gehaald op het tweede deel maar Duits haalde ik met twee zevens!

Zaterdag bestond mijn school/het bedrijf Cosmo entertainment en Cosmo animacion 20 jaar! Groot feest die avond ik het sportcafé van het Philips stadion in Eindhoven. Ik heb een hele leuke en gezellige avond gehad en na het feest zijn we nog even Eindhoven in geweest.

Helaas kwam ik er afgelopen week achter dat mijn mail account gehackt is, na er alles aan gedaan te hebben lukt het mij niet meer om er in te komen. Daarvoor moest ik een nieuw account maken en alles omzetten en dat heeft mij mijn hele zondag gekost! info@lifestylelieke.nl bestaat gelukkig nog wel en kan ik nog steeds gebruiken.Series
Een hoop series die ik diehard volg zo keek ik Once upon a time, The Blacklist, The vampire diary's en Screamqueens. Helaas zijn deze seizoenen bijna allemaal afgelopen voor nu dus ik ben opzoek naar een nieuwe serie!

Welke series volg jij allemaal?
Liefs, Lieke

You May Also Like

2 reacties

  1. Wat shit dat je account gehackt was, nooo! Geeft altijd een hoop frustratie en extra werk. Ik wens je een fijne, nieuwe week toe. Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oeh, een hack is nooit leuk! Balen! Vampire Diaries ben ik nu het laatste seizoen wat er op Netflix bij is gekomen aan het kijken. Heerlijk!

    BeantwoordenVerwijderen