Stash serie | Ringen, chokers en statement kettingen

by - 07:00


Mijn inspiratie van de stash serie begon een beetje op te raken. Maar ik bedacht me dat ik natuurlijk niet alleen over beauty blog maar over van alles. Zo kwam ik op een nieuwe 'aflevering' van de stash serie, mijn sieraden collectie! 
Ik begin de laatste jaren meer waardering te krijgen voor sieraden. Ik had een hele kast voor armbandjes, ringen en kettingen alleen ik droeg ze weinig tot nooit. Sinds ik wat duurde armbanden en merken heb aangeschaft draag ik mijn sieraden meer en koop ik er ook steeds meer. 

Categorieën:
❤ enkelbandjes
❤ zilveren armbanden
❤ overige armbanden
❤ horloges
❤ chokers
❤ kettingen
❤ ringen
❤ meest gedragen sieraden

Enkelbandjes

Enkelbandjes zijn echt zo'n zomer ding en elk jaar op mijn vakantie koop ik er dan ook een paar. Ik heb er nog maar twee over en deze zijn van mijn afgelopen vakantie. Ik vind het super leuk en draag ze soms nog wel eens als ik mijn broek een beetje op rol. Maar zomers maken ze je beach look compleet.

Zilveren armbanden

Dit zijn de overgebleven armbanden uit de grote collectie die ik had. Ik draag deze namelijk nog of ik wilde ze gewoon niet weg doen. De voorste twee komen uit Mallorca, daar zit in het dropje waar ik altijd naartoe ga op vakantie een heel leuk boetiekje. Hier koop ik heel vaak leuke armbandjes waaronder deze. De simpele kocht ik bij de Lucardi. Het armbandje met de kruizen en diamantjes kocht ik bij de H&M en die met de peace tekens kreeg ik ooit van mijn vriendje (die ik toen had. Yay for happy single) 

Overige armbanden

Ook dit zijn de overgebleven armbanden na mijn opruiming. Zoals je ziet hou ik heel erg van zilveren sieraden maar begin de laatste tijd ook meer te kijken naar rosé goud en goud. Het achterste zilveren/gouden armbandje kreeg ik ooit voor mijn verjaard, al heb ik het nog nooit gedragen het heeft iets waardoor ik het niet weg wil doen. De rosé/bronzen armband kocht ik bij de Lucardi en het leren armbandje komt uit Mallorca.

Horloges

Funny fact: ik kan helemaal geen klok lezen, alleen analoog dit komt omdat ik discalculie heb. Maar toch houd dat mij niet tegen om geen horloges te dragen. Het maakt je outfit af en vind het gewoon leuk om ze te combineren met armbanden. Het linkse horloge is van Regal net als het rechtse horloge en ik kocht ze beide bij de Lucardi. De middelste kocht ik bij de Tallie Weijl. (zie je dat alle horloges stil staan hihi)

Chokers

Er zijn er al heel wat gesneuveld maar ik blijf ze opnieuw kopen. Er zijn er momenteel 4 die door de strijd zijn gekomen en dit zijn ook echt mijn lievelings. De bovenste is de classic choker en komt gewoon van de Action, Die met het sterretje en maantje komen van Aliexpress en de onderste komt van Boohoo.com.

Kettingen

Zoals je ziet draag ik eigenlijk alleen maar grote a.k.a. statement kettingen en chokers. De bovenste twee zijn mijn echte statement kettingen, de gouden kreeg ik van een vriendin en de zilveren kocht ik zelf bij de H&M. Ik vind dit simpele en fijne kettingen want ze staan bij alles omdat ze niet te veel verschillende kleuren en extra hangertjes hebben. De gouden met zwart komt van de Zeeman, ik kom daar altijd voor panty's en toen ik een feestje had en nog geen bijpassende ketting nam ik deze mee. Als laatste de chain ketting, ik weet niet meer waar ik hem kocht maar ik vind hem nog steeds geweldig.

Ringen

Ik heb een aantal ringen en eigenlijk draag ik er maar eentje van. En dat is mijn Buddha to Buddha ring, ik vind dit een heel mooi merk en ik kocht de ring een aantal jaar geleden. De gekleurde ring is een mood ring van de Efteling en ik vond hem zo schattig dat ik hem mee moest nemen. De andere ringen heb ik al jaren en weet ook niet meer waar ze vandaan komen.

Meest gedragen sieraden

Last but not least heb ik natuurlijk ook nog mijn lieveling sieraden die ik bijna dagelijks draag. Bovenaan mijn armband van het merk Silk, deze kocht ik vorig jaar voor mezelf. De armband daaronder is een Josh armband en deze kreeg ik van mijn vriend toen. De Tollbreads armband heb ik afgelopen jaar geërfd van mijn oma en armbandje daaronder is er eentje die ik droeg als klein meisje en ik pas hem nog steeds! Er staat mijn naam op.

Wat is jullie lieveling sieraad? 
Liefs, Lieke
 

You May Also Like

1 reacties

  1. Leuke stash heb je, ik ga ook een keer kijken wat ik eigenlijk allemaal heb liggen.. toch best veel denk ik. Discalculie. wij dachten een tijd geleden dat onze zoon dat ook had, maar ik denk het toch niet. Was wel vervelend dat zijn school dat ook niet kende/erkende.

    BeantwoordenVerwijderen