Stash serie | Borstels, krultangen en een stijltang

by - 06:36


Ik heb al een aantal 'vaste' post (my week in pictures en battle of the blogs) en heb daarom besloten om één keer in de twee weken op de vrijdag de stash serie te doen. Zo heb ik ook nog een aantal posts in de week die ik zelf in kan vullen. Vandaag dus weer een stash serie en deze keer van mijn hair tools!


De categorieën:
❤ borstels
❤ krulspul
❤ föhn
❤ stijltang

Borstels

Ik vind het heerlijk om mijn haar te borstelen of nog beter, te laten borstelen. Wat jullie misschien nog niet van mij weten is dat ik eigenlijk een enorme bos krullen heb. Dit is natuurlijk niet te doen met een borstel.

De grote borstel is een borstel van Zenner, ik vind deze heel erg handig als ik mijn haar wil gaan stijlen. Ik verdeel mijn haar dan in 'lagen' en met deze borstel ga ik er dan even snel doorheen en gebruik ik hem ook tijdens het stijlen.

De punt kam gebruik ik als ik mijn haar ga vlechten, mijn haar in lagen verdeel voor het stijlen of als ik een 'kuif' maak en deze toupeer ik dan een klein beetje.

Dan heb ik nog een föhn borstel, ik weet niet waarom ik deze heb. Ik loop echt te klunzen als ik met een borstel en mijn mega föhn werk. Dan zit ik met mijn armen in de knoop of stoot ik weer iets tegen mijn hoofd aan. Ik wil hem alleen niet weg doen omdat er eigenlijk niks mis mee is, en misschien heb ik hem ooit nog wel eens nodig!

Als laatste mijn geliefde roze Tangle Teezer. Met die krullen zit het nog wel eens helemaal in de klit, en ik kan dan nog als een klein kind met tranen in mijn ogen zitten als ik die er uit moet borstelen. Met de Tangle Teezer heb ik daar totaal geen last van.

Krulspul

Jaren geleden was er geen krul op mijn hoofd te vinden, en ja natuurlijk wil je met stijl haar krullen hebben. Ik heb verschillende tools aangeschaft voor dat ik krullen kreeg maar ook nu koop ik het nog steeds.

Ik begon met dit Carmen krulset. Ja heerlijk een uur in de spelden zitten, een berg haarlak eroverheen en dan maar hopen dat het bleef zitten. Ik was en ben nog steeds heel erg tevreden over deze set, je werkt er heel makkelijk mee.

Mijn Remington krultang kocht ik omdat deze toen nieuw was en ik er iedereen over hoorde. Het was namelijk een hele makkelijke en simpele krultang. En dat is hij zeker want ik gebruik hem wekelijks. Mijn eigen krullen zijn soms gewoon on-tem-baar. Als ik mijn haar dan nog eens extra krul met deze Remington krultang zit het super mooi en blijft het bij mij ook gewoon lang zitten.

Foamrollers kocht ik tijdens mijn tripje in Londen vorig jaar. Het leek me altijd al leuk om deze te hebben en ik wilde natuurlijk ook eens kijken of ze we werkte. Ik deed ze in na het douchen en sliep er dan een nachtje mee. Ik kreeg heel veel kleine krullen wat erg mooi is, weer eens wat anders

En als laatste mijn papillotten. Ik gebruik ze niet vaak alleen als ik zeker weet dat ik mijn haar de volgende dag gekruld wil hebben. Mijn normale krullen gaan alle kanten op en als ik slaap met papillotten in ziet het er natuurlijk maar ook wat netter uit.

Föhn

Nou ik heb maar een föhn en deze is ook van Remington. Het is echt een mega ding en ik heb er ook echt even aan moeten wennen. De föhn heeft 3 verschillende opzet stukken, twee platte en een voor de krullen. Ik heb een lange tijd mijn haar geföhnd alleen laatste tijd heb ik daar weinig tijd voor/geen zin in en laat ik het lekker drogen aan de lucht. Maar nog vind ik het een fijne föhn

Stijltang

Stijltang a.k.a de liefde van mijn leven. Het moment dat ik krullen kreeg en ze niet meer krulde zoals ik het wilde moest ik een stijltang hebben. Ik begon er met eentje van BaByliss, deze gaf het na een halfjaar op. Nu heb ik alweer mijn tweede Chi stijltang in 7 jaar tijd, en wat een geweldige dingen zijn dit. Omdat deze stijltang geen keramisch laagje maar keramische stijl platen heeft is dit al een stuk gezonder en beter voor je haar, ook is dit de perfecte stijltang voor een vrouw met een bos krullen. Voor mijn gevoel blijft mijn haar langer en beter stijl.

Wat is jullie lievelings hair tool?
Liefs, Lieke 

You May Also Like

12 reacties

 1. tangle teezer kan ik ook niet zonder, love it! heb pas een nieuwe stijltang van kardashian beauty gekocht, schijnt ook gemaakt te zijn door Chi en tot nu toe bevalt die goed :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mijn favoriete blijft toch de borstel! Ik ben niet zo gedreven in kapsels creëren eigenlijk. Al zou ik het dolgraag willen kunnen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik had altijd heel lang haar, te lang en te zwaar om te krullen. Nu het wat (behoorlijk) korter is kan ik weer lekker spelen met mijn haar.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die krultang van Remington ziet er echt super goed uit!
  Zou die nog te koop zijn?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb het gelijk even opgezocht voor je. Het is het CI-6219 model van Remington, Bol.com bied hem nog aan!

   Verwijderen
 5. Heel leuk! Zelf gebruik ik niet echt veel haar producten, dus een favoriet heb ik niet. x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel leuk z'n artikel! Ik heb nu al jaren de zelfde föhn. Maar deze ziet er ook goed uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk artikel! Ik pak vaak mijn krultang erbij, als ik een avondje uit ga!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk artikel! Ik pak vaak mijn krultang erbij, als ik een avondje uit ga!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke blogpost!! Ik ben zelf fan van de krultang of föhnen voor maximaal volume. xxx Chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 10. De chi tang lijkt me zo fijn! Ik kan niet meer zonder de Tangle Teezer

  BeantwoordenVerwijderen