Review | Aliexpress gezicht reinigingsborstel

by - 07:00


Een gezicht reiniginsborstel, ik wist tot een paar weken geleden nog niet wat hier eigenlijk nou het praktisch nut van was (Kabouter Wesley voice). Omdat ik niet te veel geld uit wilde geven om er een te testen bestelde ik er een op Aliexpress en ik ben om..


Verpakking
De borstel kwam binnen in een doosje met daarin een plastic 'bakje' waarin de borstel en opzet stukjes zaten. Helaas was deze een beetje verminkt omdat ze hem door de brievenbus heen hebben willen duwen (deze postbode had een slecht inschattingsvermogen). Gelukkig was er niks met de borstel of opzet stukjes gebeurd. Het setje was nog compleet en alles deed het.

Ik koos een roze borstel because i'm a girl. Als je op Aliexpress zoekt naar een gezicht reinigingsborstel kom je hem in verschillende soorten, maten en kleuren tegen.

De borstel
Zoals ik al zei wist ik eigenlijk niet wat nou echt het nut was van zo'n borstel. Maar nu ik hem heb vind ik het heerlijk! Na het afhalen van mijn make-up gebruik ik hem dagelijks in combinatie met de Tea tree bodyshop face wash en een nachtcrème van Vichy. Ik gebruik daarbij de het borstel opzetstuk, het scrub stuk en de massage stuk. Je moet voor jezelf uitvogelen wat je fijn vind om te gebruiken.Een groot pluspunt vind ik dat je hem onder de douche kan gebruiken. Vind ik persoonlijk heel fijn want ik reinig mijn gezicht meestal onder de douche. Batterijen zijn niet inbegrepen, na mijn zoektocht thuis naar een paar batterijen viel het mij een klein beetje tegen dat de borstel erg langzaam draait. Ik heb reviews gezien waarbij de borstel toch wel wat sneller draaide dan dit. Dit stoort niet tijdens het gebruik.

Conclusie

Ik ben blij dat ik deze borstel gekocht heb want ik merk verschil met het reinigen van mijn huid. De borstel is fijn in gebruik en dat je hem onder de douche kan gebruiken vind ik al helemaal super. Voor een prijs van €3,49 verwacht ik geen topproduct, maar hij is goed genoeg.

Hebben jullie al een gezicht reiniginsborstel?
Liefs, Lieke

You May Also Like

5 reacties

 1. Kost echt niks daar op Alie! Maar ik durf niets meer te bestellen, omdat er één keer mn pakketje niet aangekomen was. Heel gedoe haha.

  Maar zo'n reinigingsborstel staat nog op mijn lijstje!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ohw dat is balen.. bij mij is het nog altijd wel binnen gekomen! Deze borstel was na 2 weken al binnen.

   Verwijderen
 2. Hij ziet er wel heel schattig uit! En niet duur. Maar dat zijn we gewend van Ali :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Voor die prijs kan je het zeker niet laten liggen, zeker als die goed werk levert.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zoiets heb ik nog niet. Stiekem denk ik dat als ik er één heb die niet zal gebruiken. Ik doe alles de 'old school' way en tot nu toe bevalt dit prima :) Goed om te horen dat je er blij mee bent. Wat een koopje ook!

  BeantwoordenVerwijderen