Persoonlijk | Hello october

by - 07:00


Het lijkt wel of september voorbij is gevlogen! Ik heb afgelopen maand moeite gehad met mijn start van het schooljaar en heb ook een aantal lastige keuzes gemaakt. Maar buiten dat heb ik ook weer een aantal leuke dingen gedaan en ben ik klaar voor een nieuwe maand. Hello October.

Horoscoop
Ik hecht veel waarden aan een horoscoop, dit is iets waar ik ook echt in geloof. Ik bekijk hem maandelijks aan het begin van de maand en ook probeer ik hem dagelijks nog eens te kijken. Ik vond het wel leuk om mijn maand horoscoop met jullie te delen.

Boogschutter
"De simpele waarheid is vaak het lastigst te begrijpen of te geloven, en dat lijkt nu het geval. Want: je kunt alles doen wat je zou willen doen en toch houdt iets je tegen. Kijk eens achterom: daar staan al je vrienden en je familie om je te steunen, je aan te moedigen, stiekem wensend dat ze in jouw schoenen staan, en tegelijkertijd heel blij voor jou dat je eindelijk je kans krijgt. Maar doe het niet voor hen, doe het voor jezelf."

School
Oh wat had ik een moeite met de eerste weken school. Ik had totaal geen motivatie of concentratie en ik zit nog wel in mijn examenjaar. Ik was niet vooruit te branden tot een week geleden. Totdat ik mijn keuze maakte voor de toekomst en in zag wat ik moest doen.

Ik heb al zoveel geroepen wat ik wilde gaan doen nadat ik ben afgestudeerd. Gewoonweg omdat ik 'bang' ben voor mijn toekomst, ik wist echt niet waar mijn hart lag of waar ik goed in was. Twee van mijn vriendinnen hadden zich aangemeld voor de vooropleiding bij de Toneelmeester in Amsterdam, hier leer je de basis van het toneel en word je geholpen met het doen van je auditie. Dit leek me geweldig, toneelspelen is altijd al een grote droom geweest en die kan ik nu gaan waarmaken.

Omdat dit maar een vooropleiding is die 8 maandagen duurt moet ik natuurlijk wel verder kijken. Ik wil een deeltijd studie gaan doen aan de MAF in Tilburg, dit is ook een theater academy. Daarnaast wel ik ook nog part time gaan werken bij mijn werk en twee avonden in de week danslessen geven.

Feestjes
Wat is nou weer een maand zonder feestjes? ik zou het niet weg kunnen denken. Voor deze maand heb ik (nog) maar een festival gepland. Fanaticz is een hardstyle festival van kloontjes, hetzelfde bedrijf wat Intents organiseert. Ik heb hier al een tijdje geleden een kaartje voor besteld en 15 oktober is het zo ver!

Verder heb ik nog geen festivals gepland staan, maar je weet maar nooit haha! Ik heb wel een aantal feestjes van vriendinnen die hun verjaardag vieren en zelf Quinty die haar diploma feestje geeft, want ze uiteindelijk toch geslaagd voor de kappersopleiding!

Vakantie
De herfst vakantie is ook alweer bijna en ik heb hem ook al bijna vol gepland. Natuurlijk wil ik wat extra gaan werken omdat december weer een dure maand word, maar ik ga ook wat leuke dingen doen met vriendinnen. Zo ga ik met Iris naar een Spa en zagen we laatst een leuk filmpje over een horror huis dat opent in Drunen, dus daar willen we ook heen. Met Quinty ga ik nog een outfit shoot houden voor onze blogs want we hebben beide weer wat leuke outfits. En met mijn vriendinnengroep willen we ook een leuk dagje weg, alleen dat verandert met de minuut.

Persoonlijk
Nu ik mijn keuze voor de toekomst heb gemaakt begin ik weer terug te klimmen naar het gelukkige gevoel wat ik had na mijn vakantie. Ik ga vol voor mezelf en ben hard aan het werk voor mijn examens, ik wil dit jaar heel graag slagen. Ook gaat het goed op mijn werk, ik heb het nog steeds erg naar mijn zin en krijg veel complimenten van de gasten en van mijn baas.

Liefs, Lieke You May Also Like

5 reacties

 1. Veel succes met je opleiding! Als je er naar uitkijkt, dan is dat al zeker een goed teken :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Ik kijk er zeker naar uit dus ik denk dat ik ook wel een goede keuze heb gemaakt

   Verwijderen
 2. Leuk om te lezen! Fijn dat je een keuze hebt kunnen maken

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha je hele herfstvakantie al weer lekker vol gegooid!
  Nog even volhouden en dan is het alweer zo ver.

  BeantwoordenVerwijderen