My week in pictures | #32 vakantie, toneelschool en leren leren leren

by - 09:04


Mijn vakantie zit er nu op en ik begin mijn komende twee weken school met examens. Ik heb in de vakantie veel geleerd maar ook een aantal leuke dingen mee gemaakt en gedaan. Benieuwd naar mijn week? Lees dan snel verder!


Maandag
Eerste officiële vakantie dag, dus dat was een dagje bij slapen en lui zijn. Ik begon mijn ochtend met het kijken van de nieuwe aflevering van Once upon a time. Zoals ik jullie vertelde in Hello november zou ik vanaf de vakantie elke maandag avond naar Amsterdam reizen voor een toneelacademie voor opleiding. Deze maandag was de eerste les en heb het echt leuk gehad en al zoveel geleerd.


Dinsdag
Ik was die nacht om 2 uur thuis omdat de tram, trein en bus niet op elkaar aansloot vanuit Amsterdam. Ik was zo moe dat ik gelijk sliep! S' ochtends werd ik alleen wel vroeg wakker waardoor dit hoofd het resultaat was.

Woensdag
Woensdag ochtend ging ik met mama naar Schijndel. Daar zit een heel leuk winkeltje, Sjop 37. Hier hebben ze super leuke sieraden en alvast voor mijn verjaardag zocht ik een armbandje uit. Daarna zijn we bij Bakker Bart in Den Bosch een broodje gaan eten! S' avonds heb ik gezellig weer wat afgesproken met Quinty. Ik had even een no make-up day en het was heerlijk.


Donderdag
Ook weer even een rust dagje, ik keek een aantal films en deed verder vrij weinig. Ik maakte deze coole Halloween look voor de battle, heb je al gestemd?. Ook bestelde ik Sinterklaas cadeautjes voor mijn lootjes.


Vrijdag
Vrijdag mocht ik weer een dagje werken! Het was eens een keer een rustig dagje en ook al had ik een grote groep, het ging allemaal rustig aan op het gemak. Ik was eerder klaar als gepland dus reed op mijn weg naar huis nog even langs het Kruidvat en de Action, soms ken ik mijn grenzen in kopen niet. Zoals nu.


Zaterdag
Ook zaterdag mocht ik weer een dagje gaan werken, het was druk en ik was ook weer een lekkere chaoot die dag. S' avonds ging ik met vriendinnen naar Welcome to the 90's in de Brabanthallen, het was een super leuke avond en een heel leuk feestje.


Zondag
Ik was vroeg wakker omdat er een vriendin bij mij sliep die er weer vroeg vandoor moest. Ik heb de hele dag geleerd, als pauze keek ik een serie of een film en verder heb ik helemaal niks gedaan. Heerlijk!

Hoe was jouw week?
Liefs, Lieke

You May Also Like

3 reacties

  1. Ooh, wat balen van die aansluiting en dat je pas om 2 uur 's nachts thuiskwam! Gelukkig klinkt het wel als een fijne week!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lekker drukjes zo te zien! Je halloween look is wel gaaf geworden zeg :)!!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuke items heb je geshopt! En je look is cool zeg!

    BeantwoordenVerwijderen