My week in pictures | #31 geen slaap, zweefvliegen en vakantie

by - 07:00


De laatste week van deze school periode zit er op en dat betekend dat ik vakantie heb! Hier ga ik zo erg van genieten en ook zeker op het gebied van bloggen. De laatste weken weinig tijd voor gehad en ook een beetje het lezen van andere blogjes verwaarloost, maar nu kan ik er weer mee aan de slag. Vandaag een nieuwe my week in pictures!


Maandag
Maandag was weer een saaie en normale dag op school, vol met het testen van de nieuwe Snapchat filters! S' avonds heb ik wat met Quinty afgesproken.


Dinsdag
Dinsdag ook weer een lange dag school. Na school zou ik bij Iris blijven slapen, ze was de hele week alleen en we zouden nog wat leuks gaan doen samen. Dus we gingen naar de supermarkt kochten heel veel eten en ook nog wat wijn. Het was zo gezellig en we kletste veel en keken films toen het ineens 6 uur s' ochtends was en we ons alweer klaar moesten maken voor school.

Woensdag
Woensdag was de dag dus nogal zwaar. Maar alsof het lot mij het eindelijk gegund had waren de leraren waarvan we les hadden ziek dus mochten we voor ons zelf werken. Ik had alles al af (student excellent) en ben dus mooi naar huis gegaan om te slapen en Once upon a time te kijken.

Donderdag
Ik kan jullie wel weer vertellen hoe saai en lang mijn schooldag was, dus ik bespaar jullie de moeite. Ik voelde me deze week nogal levensmoe en heb dus bijna niks gedaan als ik uit school kwam. Ik kookte alleen wel weer een lekkere spaghetti carbonara.

Vrijdag
Deze dag vloog voorbij en daar was ik heel blij mee want ik kreeg vakantie! En thuis lag er weer een pakketje voor me klaar.

Zaterdag
Ik mocht weer een dagje werken en er stond een leuk uitje op de planning. Het was een lange dag want ik heb meer als 12 uur gewerkt maar ik heb ook mogen zweefvliegen en dat was zoooo gaaf!


Zondag
Zondag vierde Quinty haar verjaardag en ben daar s' middags naartoe geweest. De rest van de dag heb ik films gekeken en aan mijn blog gewerkt.

Hoe was jullie week?
Liefs, Lieke

You May Also Like

2 reacties

  1. Gezellig zo bij je vriendin 'slapen' hihi :) Helemaal lekker als je de volgende dag geen les hebt. Heerlijk!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Once Upon A time, love! Baal nu alweer dat ik het seizoen alweer af heb gekeken. haha.

    BeantwoordenVerwijderen