My week in pictures | #30 alweer ziek, leuke pakketjes en mijn eerste mijlpaal bereikt

by - 07:00


Wat baalde ik enorm dat mijn post vorige week niet online kwam. Wat er aan de hand was is nog steeds een raadsel, maar vandaag heb ik weer een nieuwe my week in pictures voor jullie!
Maandag
Ik had een lekker kort dagje op school, we waren namelijk om kwart over twaalf uit. Ik moest op school een presentatie houden over een onderwerp wat veel in het nieuws en op social media is geweest, en ik moest mijn mening daarover verdedigen door middel van verschillende kranten artikelen te presenteren. Na school ben ik met vriendinnen gaan lunchen bij Bagels & Beans. Ik at een sesam bagel BLT met bacon en een grote cappuccino.


Dinsdag
Dinsdag heb ik weinig gedaan. Ik voelde me niet helemaal fit maar ben wel gewoon een hele dag naar school geweest. Na school heb ik op bed gelegen en een aflevering van Once upon a time gekeken.

Woensdag
Woensdag voelde ik mij enorm beroerd en ik ben daarom het laatste uur ook naar huis toe gegaan. Ik heb veel geslapen en films gekeken, Wel kwamen er een paar pakketjes binnen waar ik heel blij van werd!

Donderdag
Ook donderdag heb ik heel de dag op bed gelegen. Ik voelde me al vanaf dinsdag beroerd en ik kan beter een dagje uitzieken dan met halve concentratie naar school toe gaan. Ik heb heel veel thee gedronken en ook weer heel veel films gekeken.


Vrijdag
Ik heb lang geslapen en voelde me ook alweer veel beter, ik kon mooi naar school dus. Al had ik maar een paar dagen op school gezeten was ik toch wel erg blij dat het vrijdag was. S' avonds heb ik gezellig met Quinty bij de Maas gezeten en gekletst. Ook kwam het uit de kast verhaal artikel van mijn zusje online waar wij heel veel leuke reacties op gekregen hebben, bedankt allemaal!


Zaterdag
Dacht ik even lekker uit te kunnen slapen omdat ik toch pas om één uur hoefde te werken, was ik al om 7 uur wakker! Dus ik heb s' ochtends mijn kamer opgeruimd en wat foto's gemaakt voor mijn blog. Ik werkte van één tot zes en ben daarna naar Fanaticz geweest, en heb daar een super leuke avond gehad.


Zondag
Zondag heb ik eigenlijk niks gedaan, ik was om 4 uur thuis van het festival en sliep pas om 5 uur. Ik was enorm lui dus heb heel de dag niks gedaan!

Hoe was jouw week?
Liefs, Lieke

You May Also Like

6 reacties

 1. Balen dat je ziek was, is idd kut hihi ;) Ben benieuwd wat er in je pakketje zit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke week, ah pakketjes binnenkrijgen is altijd leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke week! Alleen jammer dat je weer ziek was. Ik was zelf ook ziek de afgelopen week, het heerst nogal :( Ik ben benieuwd naar de inhoud van je pakketjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Balen, ik was ook ziek een paar weken geleden. Gelukkig was daar de postbode om je op te vrolijken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hè ziek zijn is niet leuk! die pakketjes wel :-)

  BeantwoordenVerwijderen