My week in pictures | #29 Veel werken, uitrusten en ik heb weer te veel geld uitgegeven

by - 07:00


Deze week is weer snel gegaan en ik heb geen seconde tijd gehad voor mezelf. Ik was op school, bezig met school of aan het werk. Ik ben heel erg moe en heb totaal niet uit kunnen rusten, de momenten die ik voor mezelf had lag ik dan ook een film te kijken of te slapen. Maar ik heb wel veel foto's gemaakt deze week!

Maandag
Vorig weekend ben ik naar Supremacy geweest, het festival wat tot vroeg in de ochtend duurde. En daar heb ik de hele week last van gehad, vooral maandag. Ik was niet vooruit te branden en had ook totaal geen concentratie. Ik ben het laatste uur dan ook eerder naar huis toe gegaan om even te rusten en het nieuwe seizoen van Once upon a time te gaan kijken. S' avonds werkte ik nog even aan school.Dinsdag
Omdat ik een aantal examens niet gehaald heb volg ik veeglessen, deze lessen herhalen wat wij geleerd hebben. Blijkbaar waren Iris en ik de enige en hadden we een fijn privé lesje! De rest van de schooldag probeerde ik mijn best te doen om me te concentreren maar de nieuwe filters van Snapchat waren toch iets leuker. Omdat er een probleempje op mijn werk was ben ik vanuit school doorgereden en heb ik nog een aantal uurtjes gewerkt.


Woensdag
Ik liep voor met het voorbereiden van mijn Engels mondeling examen en mocht daarom iets voor mezelf gaan doen tijdens de les. Ik ben begonnen met het nieuwe seizoen van Screamqueens, zo'n slechte serie maar ik kan er om lachen. S' avonds heb ik een proefles gedaan bij het gevorderde Hip hop team op mijn dansschool, vanaf aankomende woensdag ga ik er vast dansen!


Donderdag
Ik kon me donderdag eindelijk weer een beetje concentreren tijdens de lessen en ik heb ook veel kunnen doen deze dag. Toen ik thuis kwam lag er een pakketje van Boohoo en Forever21 op de mat, dus er komt weer een shoplog aan! Omdat mama en ik met zijn tweeën aten maakte ik een lekkere appel tonijn salade.Vrijdag
Twee uurtjes les en daarna ging ik met mijn vriendinnen en klasgenootjes naar de onderwijsbeurs in Eindhoven. We haalde even snel een lunch en namen toen de trein naar Eindhoven. Ik heb niet echt een studie gevonden die ik wilde maar natuurlijk stonden er niet zoveel toneel academy's op de beurs. Wel stond mijn opleiding er met een stand en ja hoor ik sta weer met mijn hoofd op een banner, zoek de verschillen.Zaterdag
Ik heb als eerst heerlijk uit kunnen slapen en heb daarna een fijn dagje gewerkt. Voor mijn werk ben ik nog even snel het Kruidvat in gegaan en heb ik wat make-upjes gekocht.

Zondag
Ik deed een poging tot uitslapen maar ik was helaas al vroeg wakker, maar ik maakte een lekker ontbijtje op bed voor mezelf haha. Ik moest voor 12 uur iets op mijn werk gedaan hebben dus ik heb van 10 tot half 1 gewerkt en ben daarna weer naar huis gegaan. Toen ik thuis kwam was papa weer terug van Bonaire en hij had voor mij en mijn zusje dit leuke roze t-shirt meegenomen. 


Hoe was jullie week?
Liefs, Lieke

You May Also Like

5 reacties

 1. Aaaah ik volgde ook Once upon a time! Ik kan niet wachten op het volgende seizoen! Ik wacht al eeuwen :(
  Trouwens bedankt voor je lieve berichtje op mn blog! Ik volg je terug!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hahaha jou hoofd op die banner! Leuk joh! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lekker geshopt! Ik ben benieuwd naar je shoplog foto's :-)

  BeantwoordenVerwijderen