Festival | Supremacy & Fanaticz

by - 12:23


Weer eens een festival update, dat heb ik al even niet meer gedaan. En het is toch wel een van mijn grote hobby's. Twee weken geleden ging ik naar Supremacy en gisteren ben ik naar Fanaticz geweest. Een leuk twee in een artikel dus!

Als je mijn blog al even volgt weet je misschien wel dat ik heel erg van hardstyle en freestyle muziek hou. Ik ga naar meerdere soorten festivals maar hardstyle is toch wel echt mijn favoriet. Als ik op stap ben hoef ik het niet te horen want dan ga ik liever los op de top 40 hits. Maar op een festival word ik er heel gelukkig van haha,

Supremacy
Supremacy was twee weken geleden in de Brabanthallen, een thuis wedstrijd dus. Ik ging samen met Iris en Anne en konden lekker op de fiets. We gingen rond 11 uur en eer dat we binnen waren, een kluisje hadden en munten hadden gekocht was het alweer 12 uur.

Supremacy is de softe versie van Masters of Hardcore, en dit statement willen ze ook echt neerzetten. Grote hallen, weinig deco maar wel gave shows met een dj booth die omhoog het publiek in gaat. Ik vond dit een super leuk festival en ik kon met en fijn gevoel gaan slapen toen ik s' ochtends om 10 uur thuis kwam!

Supremacy is een festival dat je als hardstyle liefhebber echt een keer meegemaakt moet hebben. Het is in de Brabanthallen in Den Bosch, duurt van 22:00 tot 07:00 en een kaartje kost €49,50 (munten €2,80 per muntje)

(Dj's die wij zagen: Jack of Sound VS. Digital Punk, War Force LIVE, Act of Rage, Crypsis LIVE, D-Sturb VS. Sub Sonik, Radical Redemption LIVE, Delete VIP en Regain)

Fanaticz
Ik zit dit nu te typen om 4 uur s' nachts, ik ben net thuis maar ik wilde er voor zorgen dat dit artikel in de ochtend nog online komt! (mission failed..) Ik ben weer fijn in mijn bed aan het nagenieten van een mooie avond, een harde bass in mijn oren maar ik zal zo heerlijk kunnen slapen.

Fanaticz is een RAW hardstyle festival, ook hier moet je natuurlijk weer van houden, Dit festival was van de zelfde organisatie als Intents waar ik in juli heen ging. Afgelopen maand waren er al meerdere nieuwe festivals van deze organisatie, dus ik weet niet of Fanaticz volgend jaar weer plaats vind. Het festival was in de Leerfabriek in Oisterwijk, duurde van 19:00 tot 02:00 en kost €15,- (munten €2,75 per muntje)

(De dj's die wij zagen: Radical Redemption, Act of Rage, Requim, Sub Sonik en Sub zero project)

En wil je nou geen geld uitgeven aan zo'n kaartje? Gooi een lepel in de blender en hak met je keukenmes op een lekker tempo op je keukenplank, het zelfde geluid gewoon in eigen huis :)
Liefs, Lieke

You May Also Like

2 reacties