Battle of the blogs | Halloween look

by - 07:00


Elke eerste zondag van de maand onthullen wij het thema, de week erop laten we in een post zien wat het uiteindelijke resultaat is geworden. Jullie als lezers mogen dan stemmen. Benieuwd naar de Halloween looks die wij gemaakt hebben? 

Als je mijn blog al even volgt weet je dat ik weg ben van de serie The Vampire Diary's. Daarom was een look voor deze battle kiezen niet heel lastig, ik koos voor een vampier. Ik heb alleen make-up gebruikt en geen schmink.

Voor de ooglook gebruikte ik in de crease de paarse kleur uit het Essence lights of oriënt palette, op het ooglid gebruikte ik kleur nummer vier uit het Eveline quattro eyeshadow palette. Ook gebruikte ik deze kleur onder mijn oog. Ik vervaagde dit met what a way to go uit het I heart makeup chocolate palette. De aders maakte ik met mijn Essence liquid eyeliner en de Revlon lipstick in 095 Crimson.

Voor mijn lippen gebruikte ik de Essence matt matt matt longlasting lipgloss in 05 Simply be an icon. Met de Essence liquid eyeliner omlijnde ik mijn lippen en maakte ik een soort ombre effect. Het bloed rond mijn mond maakte ik met de Essence lights of Oriént lipstick en dit vervaagde ik een beetje met een tissue!

Nu is het tijd om te stemmen!

Quinty's look

Romy's look (Wegens omstandigheden stopt Romy met haar blog. Maar we vonden het toch nog leuk om jullie te laten stemmen op haar look)

Wie heeft de engste Halloween look?

Romy
Quinty
Lieke
Poll Maker

You May Also Like

4 reacties