Stash serie | Oogschaduw paletten, mono's en eyeliner

by - 07:00


Mijn make-up is opgedeeld in 3 bakken, vorige week zagen jullie mijn lip producten stash al en vandaag deel ik met jullie mijn oogmake-up stash. Ook deze groeit meer en meer, ik kom zoveel mooie paletten tegen die ik wil en niet kan laten liggen.

Ook deze stash heb ik opgedeeld in verschillende categorieën:
 nude paletten
party paletten
quattro's en trio's 
mono's
eyeliner

Nude paletten

Hier begon mijn liefde voor oogschaduw mee, nude kleuren. Kleuren die je elke dag kan dragen maar met een felle lipstick erbij kun je zo naar een feestje. Ik heb door de jaren heen een aantal mooie paletten aan mijn stash toegevoegd. Ik heb ze geprobeerd op volgorde te zetten van welke ik als eerste kocht

Catrice Absolute nude eye shadow palette in 010 All nude, Catrice chocolate nudes eye shadow palette in 010 choc'let it be, W7 In the nude natural nudes eye colour palette en als laatste het Catrice treasure trove eye shadow palette in C01 Blaze of Glory.

Party paletten

Deze paletten gebruik ik voor een feestje, een festival of als ik dagje weg ga. De paletten bevatten meerdere kleuren. Ik hou van deze paletten omdat ik hiermee fijn kan gaan proberen met het maken en ontdekken van nieuwe looks.

MUA undressed eye shadow palette, Sleek i-Divine eye shadow palette in 658 Oh so special, Essence Vintage rose eye palette in 02 Vintage rose en het Essence Lights of Oriënt eye shadow palette in 01 We Arabian nights. 

Quattro's en trio's 

Ik ben niet zo'n fan van quattro en trio paletten, ik heb liever een mooi oogschaduw palette met meerdere kleuren. Vroeger was ik hier wel een fan van en die oogschaduws heb ik nog steeds, af en toe pak ik ze er nog wel eens bij.

Gosh trio eye shadow palette in TR17 Purple dream, Gosh trio eye shadow palettein TR2 Smoky, Eveline cosmetics quattro eyes hadow in 03.

Mono's

Ik heb veel van mijn mono's weg gedaan, gewoon omdat ik ze niet vaak gebruikte of ik ze gewoon niet mooi meer vond. Laatste tijd pak ik ze er wel weer vaak bij. Als ik een mooi palette gebruik 'mis' ik soms een kleurtje en dan pak ik er een van mijn mono's bij.

Essence eye shadow 02 dance all night, Kiko eye shadow 142, Mylène mineral eye shadow, Astor Couture eye shadow 630 Silky pink en Catrice absolut eye colour 400 My first copperware party.

Eyeliner

Ik wilde een categorie maken met eyeliners en mascara's. Maar mijn mascara's veranderen elke keer omdat ik nooit echt een vaste mascara gebruik. Daarom een kleine categorie maar ik wil hem toch met jullie delen.

MUA intense glitter eye pencil en Essence liquid eyeliner met het kwastje van een Miss sporty eyeliner. Het kwastje is namelijk heel erg fijn, en goed genoeg voor een perfecte wing.

Volgende week laat ik jullie mijn gezichts make-up stash zien!
Waarvan zou jij nog graag een stash serie post willen zien?

Liefs, Lieke 

You May Also Like

4 reacties