Stash serie | Lipsticks, lipbalsem en lipgloss

by - 07:00


Vanaf vandaag begin ik met iets nieuws! Elke vrijdag krijgen jullie een stash artikel te lezen. Ik deel al mijn stashes met jullie, van mijn make-up tot aan mijn kwasten en van mijn sieraden tot aan mijn hair tools. Vandaag begin ik met mijn lip make-up producten.


Ik heb mijn lipproducten stash verdeeld in 4 categoriën:
 lip balsems
 nude lipsticks
 rode lipsticks
❤ roze/paarse lipsticks
 overige lip producten

Lip balsems

Zoals je kunt zien heb ik heel wat lip balsems, ik heb namelijk (bijna) het hele jaar door last van schrale of kapotte lippen. De Vaseline, Babylips en Labello zijn de lip balsems die ik steeds snel opnieuw koop. Dit zijn bekende merken en liggen in bijna elke drogisterij. 

De Bodyshop lip balsems zaten in pakketten die ik kreeg, al vind ik ze wel heel erg fijn en 'smaken' ze lekker. Ik heb een tijd gehad dat ik de 'the little tin' lip balsems van Ici Paris er veel bij pakte, dat valt nu wel mee. In de roze zit SPF 15 en deze neem ik ook echt elke keer mee op vakantie of als ik een dagje in de zon lig.

De Burt's Bees lip balsem zat ooit in een Glossybox, deze pak ik zo af en toe en gebruik ik niet heel erg vaak. De EOS lip balsem was mijn favoriete lip balsem totdat ik de foto's op het internet zag wat hij doet na langer gebruik, ik heb hier zelf ook echt last van gehad. Ik gebruik hem af en toe maar niet meer op lange termijn. Mijn favoriet is de Kiehl's lip balsem, hij is simpel maar hij verzorgd mijn lippen zo goed.

Nude lipsticks

Ik ben sinds een tijdje helemaal weg van de nude lipsticks. Je kunt ze elke dag dragen naar school of naar je werk. Zo heb ik ook een paar prachtige nude kleuren aan mijn stash toe mogen voegen. 

Zo begon het met de precious shine lipstick van Miss sporty in 214 Brownish Quartz. Op mijn vakantie in Mallorca kocht ik MAC Taupe, snel daarna kocht ik ook MAC Mehr. Voor Sinterklaas kreeg ik een lipstick van Essence in 04 Hidden Secret en als laatste kocht ik nog niet zo lang geleden de Essence matt matt matt lipstick in 02 Perfect Match.

Rode lipsticks

Mijn liefde voor lipsticks begon bij rode lipsticks, ik was en ben er nog steeds een groot fan van. Ik weet ook niet meer welke lipstick als eerste kwam, want ik heb al een aantal rode lipsticks opgemaakt.

De rode kleurtjes die ik heb zijn; Hema longer lastig lipstick in 06, MAC Ruby woo, Revlon in 095 Crimson, Rimmel Londen Kate moss lipstick in 10, Essence Lights of oriënt lipstick in 01 Belly dancing queen, Essence Tribal summer longlasting lipstick in 01 Na-rock, Catrice Ultimate colour lipstick in 080 My red card, BE Cosmetics Intense lipstick in 012 Vamp en als laatste MAC Lady danger.

Roze/paarse lipsticks

Mijn liefde voor roze en paarse lipsticks kwam pas later op gang, ik vond de kleur mij namelijk nooit echt staan. Sinds een jaartje waardeer ik deze kleur op mijn lippen.

Ik begon met de Catrice Ultimate colour lipstick in 210 Pinkadilly Circus, ik wilde beginnen met een niet te dure roze lipstick. Daarna kwam MAC Craving, deze kleur is wat meer paars. Nadat ik Craving kreeg ging het snel met de paarse en roze kleuren, alsof ik toen pas echt de kleur accepteerde. Bij de Hema kocht ik Volumising lipstick in 07, daarna kwam MAC Coral Bliss en als laatste MAC Please me die ik nog niet zo heel lang heb.

Overig

Ik kon deze lip producten niet echt in een categorie plaatsen omdat ik van elk maar een heb. Toch deel ik deze producten wel met jullie in de laatste categorie 'overig'.

Ik heb een hekel aan lipgloss, toch vind ik deze lipgloss van Gosh niet heel storend op mijn lippen. Het is een mooi peach kleurtje en hij plakt totaal niet! De Essence liquid lipstick in 02 beauty secret is echt een miskoop, het is eerder een lipgloss als een liquid lipstick. Als laatste mijn lipstick pen van de Wake up, Spring! lijn van Essence in 01 Hello sunshine. Ik vind het een prachtig kleurtje en vond het idee dat het echt een 'stick' is heel erg leuk.

Wat vinden jullie van het eerste deel van mijn stash serie?
Liefs, Lieke 

You May Also Like

8 reacties

 1. Wat een mooie collectie! Ik ben wel benieuwd wat EOS op lange termijn doet? Ik kan trouwens via mijn mobiel geen reactie plaatsen op je blog. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je kan een soort van blaren en uitslag van krijgen rond om je mond. Zelf kreeg ik last van uitslag en dit duurde lang voordat het weg ging.

   Verwijderen
 2. Wauw, die nude kleurtjes zijn wel heel mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige musthaves en zulke mooie teinten lipsticks.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige musthaves en zulke mooie teinten lipsticks.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jaa, dol op stash artikelen! Leuk om te zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wow al die mooie lipsticks! Vind stashes zo leuk om te zien :D mooie collectie heb je.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Fijne stash. Ik ben een hele grote lippenstift fan en dit zijn mijn favoriete soort artikelen. Lekker snuffelen bij iemand anders.

  BeantwoordenVerwijderen