Stash serie | Bronzers, highlighters en blushes

by - 07:00


Alweer de derde stash series, ik hoop dat jullie het net zo leuk vinden om te lezen als ik het vind om ze te typen. Jullie konden al eerder mijn lip producten stash en oog make-up producten stash zien, vandaag deel ik mijn gezichts- make-up met jullie.



Ook deze heb ik weer opgedeeld in verschillende categorieën:
❤ wenkbrauwen
❤ bronzers
❤ highlighters
❤ Blushes
❤ foundation en concealer

Wenkbrauwen

(Ik ben echt een perfectionist als het gaat om wenkbrauwen. Elke keer probeer ik nieuwe wenkbrauwpoeders en potloden uit om mijn look te verbeteren. Ik heb echt al veel poeders gehad maar op het moment gebruik ik de Essence Hello Autumn eyebrow set in 01 Leaves are the new beef en Essence eyebrow set 01 natural brunette style. Daarnaast gebruik ik ook nog het Make-up studio eyebrow pencil no. 2.

Dan heb ik nog twee highlighter potloden die ik gebruik voor onder mijn wenkbrauw. Namelijk het Hema eyebrightening pencil in 02 en de Beebee luminizer highlighter stick.

Bronzers

Bronzer gebruik ik niet heel erg vaak, soms als ik wil contouren voor een feestje. Maar ik heb er niet elke dag de tijd voor om dit te doen. Toch heb ik 2 bronzers in mijn stash zitten. De H&M Dark tan bronzing powder en de Hema shimmering bronzing powder in 12.

Highlighters

I love highlighters, deze gebruik ik wel echt dagelijks! Ze geven je look net die extra touch en je ziet er ook meteen weer wat frisser uit. Ik heb nog zoveel highlighters op mijn wishlist staan maar ik heb ook al een aantal mooie in mijn stash. De Essence ticket to paradise shimmer powder in 01 Tropical heat, MUA undress your skin shimmer highlighter en de Kiko Cream radiance highlighter in 01.

Blushes
Ik ga de deur niet uit zonder dat ik een blush op heb, ik vind het je look echt afmaken en je ziet er gelijk minder vermoeid en bleek uit. Ik heb roze en peach blushes, de bruine blushes zijn op en heb ik ook eigenlijk niet meer opnieuw gekocht omdat ik veel meer hou van roze en peach kleurige blushes



Roze
Essence Crazy about colour multi colour blush in 01 Colourmania, Sleek blush in 926 Rose gold, Aveda natural colour blush (dit is een blush die mama droeg op haar bruiloft en deze mocht ik hebben). Essence silky touch blush in 80 Autumn peach, NYX Cream blush in 11 Boho chic en de Gosh Cream blush in 005 Lusty pink


Peach
Het Sleek blush palette kon ik niet plaatsen omdat deze meerdere kleuren bevat, het is het 364 Sugar palette met de kleuren Turbinado, Musocvado en Demerara. Dan heb ik nog de Essence wake up, Spring! blush in 01 Hello sunshine, de Catrice multi colour blush in 060 Strawberry frappuchino en de Catrice defining blush in 050 Apropos apricot

Foundation en concealer

Foundation gebruik ik eigenlijk niet, gewoon omdat ik het niet fijn vind en ik geen heftige onzuiverheden heb die ik moet bedekken, Wel heb ik de Maybelline dream fresh BB cream omdat ik in de winter een klein tintje wil en deze voel en zie je niet zitten. Om mijn gezicht toch een klein beetje egaal te maken gebruiken ik daarnaast nog de Essence mattifying compact powder in 10 light beige.

Concealer vind ik een geweldig product, gewoon omdat het kleine plekjes als het ware weg tovert. Ik heb het Essence all i need concealer palette in 10 cover it all. En natuurlijk heb ook ik het Catrice allround contouring palette, echt een prachtig palette is het.

Welke stash serie zouden jullie de volgende keer willen zien?
Liefs, Lieke 

You May Also Like

4 reacties

 1. Wauw, jij hebt veel pans hihi! Ik heb ook een aantal items die jij hebt, fijne producten!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. mooie stash!! die MUA highlighter staat nog op mijn wishlist. ik vind je bronzers ook erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk om een kijkje in je stash te krijgen :) Ik zie heel veel pan, yeah!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie stash! Wat leuk ook om te zien dat je al best veel pan hebt geraakt, dan zijn de producten heel geliefd!

  BeantwoordenVerwijderen