Review | MAC soft & gentle

by - 07:00


In mijn Mallorca shoplog liet ik jullie al weten dat ik weer een mooi product van MAC heb gescoord. Mijn verslaving van het kopen van lipsticks is omgeslagen in het kopen van highlighters. Vandaag presenteer ik jullie met trots MAC soft & gentle.


De verpakking
Het doosje waar de de highlighter in zit is al mooi. Zoals we van MAC gewent zijn is de verpakking simpel maar luxe. Als je de highlighter uit de verpakking haalt zit deze ook weer in een mooi 'doosje'. Je kunt het product zien zonder dat je hem open hoeft te maken, wat ik zelf best fijn vind.


De highlighter
wat MAC erover zegt:
"Mineralize van MAC is een Luxueus, fluweelzacht poeder met matte, metallic finish. Voor het aanbrengen van highlights op de wangen of als finishing touch over het hele gezicht."

De vrouw van de MAC counter op aeropuerto Palma de Mallorca hielp mij met het uitkiezen van de perfecte highlighter. Ik verwachtte een mooie subtiele glans op mijn gezicht. Lightscapade had een zilvere glans dus deze viel al af, mij staan de warme tinten iets beter. Global glow was net iets te donker voor mijn huid.

Soft and gentle is echt in een woord prachtig. Toen ze hem aanbracht op mijn gezicht werd ik heel gelukkig van het resultaat, zo mooi, de glans echt gewoon wauw. Hij brengt mooi aan en met een goede kwast kun je hem ook subtiel aanbrengen voor een gewone school-/werkdag.


Conclusie
Ik heb er niets negatiefs over te zeggen, het is echt een pareltje en ik ben heel blij dat ik deze heb gekregen van mijn ouders.

Soft and gentle is te koop bij de Douglas en MAC shops voor €31,- (ik scoorde hem op het vliegveld voor €26,95)

Hebben jullie deze prachtige highlighter al?
Liefs, Lieke 

You May Also Like

5 reacties

 1. Een prachtige highlighter die nog op mijn wishlist staat!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze vind ik heel mooi, als ik nog een keer een highlighter nodig heb wordt het deze.
  www.melikeseckin.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb hem ook, hij is zooooooo mooi! Echt een musthave!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb hem ook, echt mijn grote favoriet. De glans is prachtig :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hij is inderdaad prachtig! Ik heb hem zelf ook en de mijne is al aardig ver op haha.

  BeantwoordenVerwijderen