Review | Beebee eyebrow powder

by - 06:42


Als je mij al even volgt weet je dat mijn wenkbrauwen heel belangrijk voor me zijn. Ik besteed hier veel tijd aan tijdens het doen van mijn make-up. Ik was ook heel blij toen ik de eyebrow powder van Beebee ontving, ik was hier namelijk heel benieuwd naar.


(de foto's in deze post zijn gemaakt met mijn digitale camera omdat mijn vader zijn camera mee heeft naar Bonaire)

De verpakking
Ik ontving de eyebrow powder in een envelop en er zat verder geen doosje omheen. De verpakking van de powder zelf vind ik nogal simpel. Hij is van hard plastic en heeft verder niet echt iets speciaals. Ik vind het wel een pluspunt dat je het product kan zien zonder dat je hem open maakt.

De eyebrow powder
Wat Beebee erover zegt:
"De beebee eyebrow powder is een fijne poeder voor mooie, volle en gevormde wenkbrauwen. De long-lasting formule zorgt voor een optimaal kleurresultaat, speciaal bedoeld voor het accentueren van je wenkbrauwen op een natuurlijke manier." 

Volle natuurlijke wenkbrauwen met een long-lasting formule, dit maakte mij alleen maar nieuwsgieriger. ik bracht de poeder aan met een kwastje, er kwam veel product op mijn kwast. Toen ik het op mijn wenkbrauw aanbracht bleek dit niet zoveel te zijn. Het geeft echt een heel mooi natuurlijk effect, waardoor je je wenkbrauwen zo groot en vol kan maken als je zelf wilt. Ook ben ik erg tevreden over de long-lasting formule waar Beebee het over heeft. Mijn wenkbrauwen blijven perfect zitten de hele dag!


Conclusie
Ik ben erg tevreden over dit product. Zelf gebruikte ik een Essence eyebrow powder hier is niks mis mee, maar ik begon er steeds meer van aan te brengen en zo leken mijn bijgetekende wenkbrauwen heel nep. Ik vind het natuurlijke effect wat deze brow powder geeft heel mooi.

De Beebee eyebrow powder is te koop op www.beebeecosmetics.com voor €21,75
Liefs, Lieke

You May Also Like

5 reacties

  1. Een voor mij onbekend merk, maar ziet er mooi uit qua effect. Toch zal ik denk ik niet zoveel geld neertellen voor een merk wat mij verder niets zegt. ( en ik verwacht dan stiekem wel een iets mooiere verpakking. ;-) )

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ziet eruit als een goed product! Ik had mij een tijdje geleden afgemeld van makeupactie en baal nu toch wel een beetje haha :') De producten van Beebee zijn wel prettig!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat fijn dat het resultaat vrij natuurlijk is! Ik vind dat zelf ook altijd het mooist als het om wenkbrauwen gaat.

    BeantwoordenVerwijderen